Volledig scherm
Archery Attack wordt gespeeld met pijlen met een ballon op de punt, zodat schutters elkaar niet pijn doen als ze elkaar raken. © Gerard van Offeren

Boogschieters jagen op elkaar in Sint Laurens

SINT LAURENS - Wie maandag jonge boogschieters op elkaar ziet schieten in Sint Laurens, moet niet schrikken; het is maar een spelletje. Archery Attack heet het en kinderen van 9 tot 14 jaar mogen eraan meedoen. Het spel wordt later in de week ook gespeeld op andere plekken in Middelburg.

Stichting Welzijn Middelburg trekt met het boogschietspel door de wijken en dorpen. Spelers van het ene team moeten die van het andere team raken met een pijl waar een zachte ballon op het einde zit. Als je dan word geraakt is het niet pijnlijk.

Maandag is Sint Laurens aan de beurt. Daar wordt vanaf 13.30 uur gespeeld op het veldje achter de Van Cittersstraat en de Kerklaan. Dinsdag komt de Archery Attack naar De Sprong in 't Zand/Stromenwijk, woensdag naar De Kruitmolen in Dauwendaele, donderdag naar Nieuw- en Sint Joosland en vrijdag naar het Meiveld in Zuid. Alle locaties, tijdstippen en info over aanmelden staat op bredescholenmiddelburg.nl (onder 'vakantieactiviteiten').

Inschrijven kan door een mail te sturen naar m.vanvooren@welzijnmiddelburg.nl of door jezelf aan te melden op de website www.bredescholenmiddelburg.nl en dan naar het kopje vakantieactiviteiten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement