Archeoloog Bram Silkens (rechts) legt aan Wim en Pieter Huibregtse en Johan en Mineke de Visser uit hoe in de IJzertijd er geleefd werd in de omgeving van Serooskerke. Achter hen de afgraving.
Volledig scherm
Archeoloog Bram Silkens (rechts) legt aan Wim en Pieter Huibregtse en Johan en Mineke de Visser uit hoe in de IJzertijd er geleefd werd in de omgeving van Serooskerke. Achter hen de afgraving. © Dirk-Jan Gjeltema

Boerderij uit IJzertijd is nog steeds niet gevonden, maar zoektocht bij Serooskerke gaat verder

SEROOSKERKE (W) - De zoektocht naar de boerderij uit de IJzertijd duurt voort, zo zegt archeoloog Bram Silkens als hij zaterdag een groepje belangstellenden rondleidt over een perceel bij Serooskerke. Het groepje staat voor een groot gat waar meerdere meters grond is verwijderd. 

  1. Zoutelande wil gratis parkeren in de winter. ‘Je rijdt dan door stille, verlaten straten’
    PREMIUM

    Zoutelande wil gratis parkeren in de winter. ‘Je rijdt dan door stille, verlaten straten’

    DOMBURG - Gratis parkeren in de wintermaanden zodat er vanaf 1 november geen gedoe is voor de inwoners van Zoutelande als ze visite krijgen. Voorzitter Bram Marcusse van de Dorpsraad Zoutelande werd deze week tijdens de commissievergadering van de gemeente Veere uitgedaagd door fractievoorzitter Sylvia Sparreboom (DTV) om zaken te noemen die verbeterd moeten worden op het gebied van parkeren.