Volledig scherm
Youssef Bouziani. © Lex De Meester

Bibliotheek Vlissingen begint buurtcafé met taarten van Youssef

VLISSINGEN - Een buurtcafé om elke eerste donderdag van de maand binnen te lopen voor koffie, een praatje, om een vraag opgelost te krijgen of om iets te weten te komen. Dat gaat de bibliotheek in Vlissingen doen vanaf donderdag 3 oktober. De wijkcoördinator van de gemeente Vlissingen Michelle Riemens schuift ook aan.

Elk buurtcafé krijgt een thema en de eerste is 'bakken'. Youssef Bouziani van café Marcus aan de Oude Markt vertelt over zijn plezier in het maken van gebak en brengt een kleine high tea mee. 

Penvrienden

Project Postmaatje is er ook bij en geeft elke bezoeker een bakboek mee. Postmaatje stimuleert schrijfvriendschappen om eenzaamheid tegen te gaan. 

Met het buurtcafé probeert de ZB in Vlissingen een ontmoetingsplaats te scheppen waar mensen terecht kunnen  voor contacten, zegt coördinator Marileen van Wijnen. Bezoekers kunnen zelf ook thema's aandragen, praktisch, informatief of naar gelang de actualiteit.

Het café duurt steeds van 10.00 tot 12.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’
    PREMIUM

    Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’

    MIDDELBURG - Je hebt het misschien niet met grote letters in je werkagenda geschreven, maar waarom eigenlijk niet? Het is vandaag Wereld Fetishdag. De dag waarop fetishisten worden aangemoedigd meer open te zijn over bijvoorbeeld hun passie voor latex kleding of bondage. Middelburger Ivo Greeven windt er geen doekjes om: ,,Latex kleding, korsetten en hoge hakken vind ik mooi om te zien en om zelf te dragen.”