Voorzitter van de Lewedorpse dorpsraad Ad Lijmbach (midden) in gesprek met de wethouders Chris Simons (links) en Arno Witkam (rechts) tijdens de informatiebijeenkomst in Lewedorp over de verkeersknelpunten.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter van de Lewedorpse dorpsraad Ad Lijmbach (midden) in gesprek met de wethouders Chris Simons (links) en Arno Witkam (rechts) tijdens de informatiebijeenkomst in Lewedorp over de verkeersknelpunten. © Willem Adriaansens

Bezorgd Lewedorp hoopt op een nieuwe afslag van de A58 voor Waterpark Veerse Meer

LEWEDORP - ,,We gaan voor een nieuwe afslag van de A58”, klinkt het donderdagavond in het dorpshuis in Lewedorp. Helaas voor de inwoners van het dorp komen de woorden niet van de verantwoordelijke wethouders, maar van één van de bezorgde inwoners. Hij spreekt hiermee uit wat het dorp graag van de wethouders had willen horen.

  1. Tank op de dijk van Westkapelle staat weg te roesten
    PREMIUM

    Tank op de dijk van Westkapel­le staat weg te roesten

    WESTKAPELLE - De tank van Westkapelle roest weg omdat hij al jaren niet wordt onderhouden. De Stichting Cultuurbehoud Westkapelle wijst met een beschuldigende vinger naar de gemeente. ,,Ze blijft in gebreke.” Daardoor is de stichting bang dat het niet lang meer duurt voor die tank te gevaarlijk is om te laten staan. Dat zou volgens secretaris Jan Kaland van de stichting een groot verlies betekenen. ,,Die tank maakt onlosmakelijk deel uit van het oorlogsmonument van Westkapelle. Is van zeer groot historisch belang en ook een toeristische trekpleister.”