Volledig scherm
PREMIUM
Een volle zaal binnenstadsbewoners laat in café The Ballroom horen welke soorten overlast ze allemaal ervaren © René Hoonhorst

Bewoners: overlast drugshandel in binnenstad en daarbuiten in Vlissingen

VLISSINGEN - Bewoners uit de hele Vlissingse binnenstad en ver daarbuiten ervaren overlast van drugshandel. 

Dealers en gebruikers handelen in volle openheid, ook in de buurt van scholen en woonhuizen. Ruim honderd Vlissingers kwamen, naast politici en handhavers, vanavond naar de bijeenkomst ‘Stop de overlast’ van vijf oppositiepartijen uit de Vlissingse gemeenteraad. Bijna allemaal hadden ze klachten over aantasting van hun woongenot door stadgenoten en bezoekers die in drugs handelen en/of de middelen gebruiken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria
    PREMIUM

    Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria

    ZOUTELANDE - Theo en Maria Engels keken vrijdagmiddag verrast toen ze burgemeester Rob van der Zwaag in het Beach Hotel in Zoutelande zagen staan. Ze waren nog meer verrast toen het Duitse echtpaar hoorde dat hij speciaal voor hen was gekomen. Want de twee vierden vrijdag hun vijftigste huwelijksdag. Dat niet alleen. Ze vierden ook dat ze al 50 jaar Zoutelande bezoeken. Wat hen betreft komen ze ook de komende jaren nog vaak naar Zoutelande. ,,Want het is hier goed”, aldus Maria (72). ,,Heel goed”, vult haar man (75) aan.