Het groene gebied aan de rand van Westkapelle moet behouden blijven. Daar mogen geen scholen en een gymzaal komen, zo vinden de bewoners van de Beatrixstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het groene gebied aan de rand van Westkapelle moet behouden blijven. Daar mogen geen scholen en een gymzaal komen, zo vinden de bewoners van de Beatrixstraat. © Google Streetview

Bewoners Beatrixstraat Westkapelle willen geen scholen en gymzaal achter hun woningen

WESTKAPELLE - Bewoners van de Beatrixstraat in Westkapelle keren zich nu al tegen de mogelijke plannen om achter hun woningen twee basisscholen, een gymzaal en een gezondheidscentrum te bouwen. Er zijn nog geen concrete plannen om dat daar te doen, maar de bewoners willen nu al een duidelijk signaal richting de gemeente en de politiek laten horen, aldus bewoner Maarten van Alphen.

 1. Man uit Vrouwenpolder verdacht van hele serie misdrijven, officier wil hem twee jaar in inrichting

  Man uit Vrouwenpol­der verdacht van hele serie misdrijven, officier wil hem twee jaar in inrichting

  MIDDELBURG - Het lijstje met zaken waar de 27-jarige A. A. uit Vrouwenpolder zich donderdag voor de rechtbank moest verantwoorden was in ieder geval gevarieerd. Laster, smaad, mishandeling, witwassen, rijden onder invloed, tanken zonder te betalen en rijden met ongeldig verklaard rijbewijs. Voor dat alles vond de officier van justitie dat A. de ISD-maatregel moest worden opgelegd: een verblijf van twee jaar in een inrichting voor ‘stelselmatige daders’. In die twee jaar kan A. aan zichzelf werken.
 1. Coronaregels? De ene houdt zich eraan, de ander niet meer
  Play

  Coronare­gels? De ene houdt zich eraan, de ander niet meer

 2. Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'
  Play

  Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'