Maarten en Jenny van Leeuwen willen wel betalen voor parkeren op de zeedijk. ,,Het betaald parkeren neemt steeds meer toe."
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten en Jenny van Leeuwen willen wel betalen voor parkeren op de zeedijk. ,,Het betaald parkeren neemt steeds meer toe." © lex de meester

Betalen voor een parkeerplek op de Zeedijk: ‘Schoonheid heeft een prijs’

WESTKAPELLE - Betalen voor een parkeerplek op de dijk tussen Westkapelle en Domburg. Opvallend veel mensen hebben begrip voor die maatregel, zo blijkt vrijdag tijdens een rondgang langs een aantal bezoekers op de dijk. ,,Schoonheid heeft een prijs”, beaamt Jenny van Leeuwen.

 1. 1340 Ritten met dierenambulance in één jaar, van opgeknoopte kat tot dode meeuw
  PREMIUM

  1340 Ritten met dierenambu­lan­ce in één jaar, van opgeknoop­te kat tot dode meeuw

  VLISSINGEN - Een kat met een strop rond de nek, een hond met een ingeslagen kop en een explosie in een flat aan de Hogeweg waarbij meer dan tien huisdieren omkwamen. Rens van Goudswaard en Jolanda Lichtenberg van de Stichting Dierenwelzijn Walcheren hoeven geen moeite te doen om bijzondere ritten van de dierenambulance op te noemen. Die Vlissingse ambulance rijdt op 15 april precies één jaar en er zijn tot nu toe al 1340 ritten gemaakt. Maar de beide vrijwilligers geven aan dat het werk ook heel dankbaar is. ,,Bij de ontploffing in de flat hebben we ook twee honden, twee katten en een konijn kunnen redden en herenigen.”
 1. Thuiskoks: Confit de canard van Arjen
  Play

  Thuiskoks: Confit de canard van Arjen

 2. Dit is de nieuwste aanwinst van Stoomtrein Goes-Borsele
  Play

  Dit is de nieuwste aanwinst van Stoomtrein Goes-Borsele