In Middelburg is een bestuurder van een scootmobiel in een sloot beland.
Volledig scherm
In Middelburg is een bestuurder van een scootmobiel in een sloot beland. © HV Zeeland

Bestuurder scootmobiel belandt in sloot, slachtoffer naar ziekenhuis gebracht

MIDDELBURG - Een bestuurder van een scootmobiel is vanmiddag in Middelburg - met scootmobiel en al - in een sloot beland. Het slachtoffer is met spoed per de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen
  PREMIUM

  Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen

  Augustus oogstmaand. Hoe leuk is het om nu overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zò verkopen. Vruchten of groenten of zelf gemaakte jams en honing. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.
 2. ‘Schofterig, slapeloze nachten’. Boosheid en onzekerheid over giga-verhoging huur parkeerterreinen Veerse Dam
  PREMIUM

  ‘Schofterig, slapeloze nachten’. Boosheid en onzeker­heid over gi­ga-verhoging huur parkeerter­rei­nen Veerse Dam

  VROUWENPOLDER - ,,Schofterig. Willen ze het toerisme en de ondernemers hier helemaal kapot maken?” Robin de Visser van strandpaviljoen De Dam bij Vrouwenpolder heeft geen goed woord over voor het plan van het Rijksvastgoedbedrijf om de huur voor de parkeerterreinen aan de Veerse Dam per 2023 te verhogen van 2400 naar 500.000 euro. ,,Kan er straks nog geparkeerd worden en hoeveel moet er dan betaald worden?”