Op deze manier verzegelt een gemeente een drugspand.
Volledig scherm
Op deze manier verzegelt een gemeente een drugspand. © Johan Van Der Heijden

Berging van woning in Middelburg zes maanden op slot na drugsvondst

MIDDELBURG - Een berging van een woning aan de Segeersweg in Middelburg gaat zes maanden op slot. Dat heeft burgemeester Harald Bergmann besloten nadat op 5 januari in de berging harddrugs werd aangetroffen. 

De berging wordt verzegeld en op de deur wordt een brief geplakt waarom deze is gesloten. Daarmee wil de gemeente Middelburg een signaal afgeven en herhaling in de toekomst voorkomen. Dat nu pas wordt overgegaan op sluiting is omdat de gemeente een juridisch traject moet doorlopen. 

Wie een verdachte situatie opwerkt kan contact opnemen met de politie of een melding maken bij Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. 

  1. Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’
    PREMIUM
    reportage

    Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’

    ARNEMUIDEN - Nergens is waarschijnlijk de ‘korvendichtheid’ zo groot als in Arnemuiden. Maak je een ronde door het Walcherse dorp, dan zie je overal knalgele manden boven de schuttingen uitsteken. Nu er vanwege het coronavirus niet in clubverband gesport mag worden, biedt dat uitkomst voor veel leden van TOP. Maar daarmee is ook meteen het enige positieve genoemd. De club krijgt - net als alle andere - een grote klap te verwerken.