Ruiten sneuvelden door een vuurwerkbom in de Dortsmanstraat in Vlissingen. Die schade was voor de huiseigenaren, niet voor de gemeente.
Volledig scherm
Ruiten sneuvelden door een vuurwerkbom in de Dortsmanstraat in Vlissingen. Die schade was voor de huiseigenaren, niet voor de gemeente. © Dirk-Jan Gjeltema

Beperkte schade aan gemeentelijk eigendom Vlissingen afgelopen jaarwisseling

VLISSINGEN - Tijdens de overgang van 2020 naar 2021 werd in Vlissingen voor 3006 euro vernield aan voornamelijk straatmeubilair (prullenbakken en verkeersborden). Dat is een stuk minder dan een jaar eerder (6730 euro) of op de eerste dag van 2019 (zo'n tien mille).

 1. Winkelcentrum Dauwendaele: ‘Aldi komt mogelijk al halverwege dit jaar’
  PREMIUM

  Winkelcen­trum Dauwendae­le: ‘Aldi komt mogelijk al halverwege dit jaar’

  MIDDELBURG - Supermarkt Aldi zou wel eens heel snel in winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg kunnen zitten. Dat zegt voorzitter Ab de Visser van de gezamenlijke ondernemers. ,,Ik hoor dat het mogelijk al half dit jaar kan zijn.” Zekerheid heeft hij nog niet maar hij hoopt dat bij de ledenvergadering van maart, Aldi aanwezig is om een toelichting te geven op de plannen voor het openen van een filiaal in het winkelcentrum.
 2. Neergeschoten Kezban gaat met kleine stapjes vooruit: ‘Ze put veel kracht uit samenzijn met haar familie’
  PREMIUM

  Neergescho­ten Kezban gaat met kleine stapjes vooruit: ‘Ze put veel kracht uit samenzijn met haar familie’

  MIDDELBURG - De 21-jarige Kezban Avci, die op 26 augustus vorig jaar vermoedelijk door het hoofd werd geschoten in haar woning in Middelburg gaat met kleine beetjes vooruit. Dat laat haar familie weten in een verklaring. Dit weekend is de jonge vrouw korte tijd naar huis gehaald vanuit de revalidatiekliniek waar ze momenteel werkt aan haar herstel. ‘We waren voor het eerst sinds lange tijd weer eens met zijn drietjes. Een dag met een bitterzoet gouden randje’.
 1. Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon
  Play

  Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon

 2. Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichelle
  Play

  Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichel­le