Het integraal streefbeeld voor het toekomstige Nollebos-Park Westduin. Met een nieuwe weg in het verlengde van de Sloeweg, de vernieuwde sauna en kanovijver op hun huidige plaatsen en de contouren van de gracht rond toenmalig slot Swanenburgh in het hart. De tennisbanen van LTC DOS liggen nog onderaan het duin.
Volledig scherm
PREMIUM
Het integraal streefbeeld voor het toekomstige Nollebos-Park Westduin. Met een nieuwe weg in het verlengde van de Sloeweg, de vernieuwde sauna en kanovijver op hun huidige plaatsen en de contouren van de gracht rond toenmalig slot Swanenburgh in het hart. De tennisbanen van LTC DOS liggen nog onderaan het duin. © Bosch Slabbers

Ben je voor of tegen de plannen voor het Nollebos en Westduinpark? Binnenkort kun je het (nog eens) laten weten

VLISSINGEN - Ben je voor of juist heel erg tegen de plannen voor het Nollebos in Vlissingen? Dan kun je dinsdag 9 februari je mening nog eens laten horen, voordat de gemeenteraad erover gaat praten. Voor- en tegenstanders van het ‘streefbeeld’ buitelen al weken over elkaar heen op sociale media.

 1. Burgemeester krijgt alternatieve toekomstvisie voor Nollebos: minder steen, en bovendien goedkoper
  PREMIUM

  Burgemees­ter krijgt alternatie­ve toekomstvi­sie voor Nollebos: minder steen, en bovendien goedkoper

  VLISSINGEN - Een ‘streefbeeld’ waarin hotels, vakantiehuisjes, wandelvlonders en steile oevers in het Vlissingse Nollebos worden aangelegd, ziet de Stichting Behoud en Beheer Nollebos/Westduinpark niet zitten. Het bestuur van de stichting - bekender onder de ‘roepnaam’ Ons Nollebos - bood burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen daarom vrijdag een ‘alternatieve visie’ op de invulling van Nollebos en Westduinpark aan.
 1. Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen
  Play

  Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen

 2. Stoep open voor werkzaamheden? Dat gebeurt straks minder vaak
  Play

  Stoep open voor werkzaamhe­den? Dat gebeurt straks minder vaak