Volledig scherm
Feest tijdens een eerdere editie van City of Dance © Theo Giele

Bekende namen op City of Dance in Middelburg

MIDDELBURG - City of Dance in Middelburg heeft de eerste namen voor de editie van dit jaar bekendgemaakt. Dankzij de komst van bekende gezichten uit binnen- en buitenland ziet de organisatie de line-up als ‘beter dan ooit’.

Tijdens het weekend van 19 tot en met 21 juli aan de Oude Veerseweg treden bekende artiesten als Bizzey en Tony Junior aan. Het driedaagse festival probeert een zo breed mogelijk publiek te trekken, met tweehonderd artiesten verdeeld over acht podia, maar ook met activiteiten als een sisha-lounge en mini-bioscoop. Het scala aan muziekgenres is ook breed en gaat van hiphop tot hardcore. 

Een greep uit de line-up: Frenna, Jay Hardway, BIZZEY, Frequencerz, Partyraiser, Deetox, Tony Junior, Snollebollkes, Jebroer, Pig&Dan, Ramon Tapia, Stuk, Fredy Moreira, Benny Rodrigues, Josylvio, 2 Brothers on the 4th floor, Def Rhymez, Trafassi, Wipneus & Pim, La Fuente en Roberto Capuano.

Dagkaarten kosten 24,50 euro (zondag) tot 41,50 euro (vrijdag) in de vroege voorverkoop, en 47,50 euro voor het hele weekend. Alle informatie is te vinden op cityofdancefestival.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement