Volledig scherm
PREMIUM
Still uit de uitzending van de WDR : Myrthe de Jager van Kustlicht Zeeland Vakanties staat de Duitse reporter te woord. © WDR

‘Bedrogen Duitsers stonden met tranen in de ogen bij ons in de receptie’

ZOUTELANDE - Daar sta je dan met je keurig geprinte, maar waardeloze boekingsformulier. Na drie, vier uur rijden vanuit het Ruhrgebied krijg je niet de sleutels van het vakantiehuis, maar hoor je  de dame achter de balie zeggen dat je bent opgelicht. Geld kwijt, vakantiedroom aan diggelen.

Myrthe de Jager van Kustlicht Zeeland Vakanties in Zoutelande kreeg met Pasen te maken met de eerste Duitsers die via een nepsite een recreatiewoning  hadden geboekt. ,,Het was een woning die niet eens door de eigenaar werd verhuurd.” Inmiddels blijkt dat vele tientallen Duitse toeristen erin zijn gestonken. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fietse, ete, praote en luustere
    PREMIUM
    STREEKTAAL

    Fietse, ete, praote en luustere

    Het ei wat moeite gekost, mè dit jaer bin’k overtuugd geraekt van een twi-tal zâken, die ‘k lang anders zag. Saemen mee m’n vrouwe bin ik noe de gelukkige bezitter van een fiets mee ondersteuning. Lang docht ik, dâ zôies niks vô mien was, ik was er nie an toe zôgezeid. M’n vrouwe en de fietsenverkoper uut Disoek ebbe me over de streep haele. Joeng en oud kunne gewoon gebruuk maeke van de moderne mogelijkheden die d’r bin op fietsgebied. Je rie waerlijk mee vee plezier en je oeft d’r echt nie lui van t’oren. Ik wete, dâ iedere vergelieking mank haet, mè vroeger hienge mien ouwers nè Goes mee openbaer vervoer. Dat kan nog, mè ik gae mee d’n auto. Nie omda’k er an toe bin!