Volledig scherm
De bestuurder van het zwaar beschadigde voertuig raakt wonderwel niet gewond © HVZeeland

Automobilisten komen met schrik vrij na botsing in Middelburg

MIDDELBURG - Twee automobilisten zijn gisteravond rond 18.00 uur op elkaar gebotst bij de kruising tussen de Ampèreweg en de Herculesweg in Middelburg. De voertuigen raakten zwaar beschadigd, maar de bestuurders zijn met de schrik vrijgekomen.

De botsing ontstond waarschijnlijk vanwege een voorrangsfout.

Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de betrokkenen heeft onderzocht, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie
  PREMIUM

  Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie

  DOMBURG - Politiek Veere is verrast door de beslissing van de DTV-fractie om de coalitie niet meer te steunen. Fractievoorzitter Adri Roelse zegde via een brief de samenwerking op. De wethouders Marcel Steketee (DTV), Bert van Halderen (VVD) en Arie Schot (SGP/CU) zagen dat totaal niet aankomen. Ook omdat vanmiddag een gesprek met de eigen fractievoorzitters gepland stond over de voortgang. Toch is niet iedereen verrast: ‘Het college was op een heilloze weg’.
 2. Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender
  PREMIUM

  Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender

  VLISSINGEN - Niemand ter wereld weet meer over het iconische gitaarmerk Fender dan Barrie van Ginneken uit Vlissingen. De medewerker van muziekwinkel Bax Music in Goes mag dat sinds deze week officieel zeggen. Van Ginneken beantwoordde, onder tijdsdruk, 760 vragen over het instrumentenmerk foutloos en liet daarmee 5500 anderen achter zich. ,,Ik denk dat ik nu wel om een hoger salaris ga vragen.”