Op het terrein van de korfbalvereniging TOP Arnemuiden allerlei spelletjes zijn voor kinderen van de basisscholen. Groep 1/2 mocht als eerste komen voor anderhalf uur plezier.
Volledig scherm
Op het terrein van de korfbalvereniging TOP Arnemuiden allerlei spelletjes zijn voor kinderen van de basisscholen. Groep 1/2 mocht als eerste komen voor anderhalf uur plezier. © Maurits Sep

Arnemuiden viert ‘gewoon’ Koningsdag


ARNEMUIDEN - Spelletjes, springkussens, kinderen met oranje kleren/gezichten/haren, gezelligheid. Arnemuiden viert dit jaar ‘gewoon’ Koningsdag. Want als er één plaats is die een naam heeft nog te houden met Koningsdag, is het wel Oranjemuiden.

 1. Roep om verkleining van hotelplannen bij Biggekerke neemt toe: ‘Dit verstoort de balans’
  PREMIUM

  Roep om verklei­ning van hotelplan­nen bij Biggekerke neemt toe: ‘Dit verstoort de balans’

  BIGGEKERKE - De komst van het grote hotel-resort bij Biggekerke dreigt de balans tussen leefbaarheid en de toeristische druk te verstoren, aldus Jerry Troy. Hij zegt dat namens de complete Veerse toeristische sector. Troy roept het gemeentebestuur op in overleg te gaan met Dormio Leisure Development om te kijken op welke manier ervoor gezorgd kan worden dat die balans niet wordt verstoord. ,,Ga de dialoog aan.”
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes