Volledig scherm
Apotheek De Singel in Vlissingen © Google Street View

Apotheek De Singel verhuist naar het ziekenhuis

VLISSINGEN - Apotheek De Singel verlaat de Singel in Vlissingen. De apotheek vestigt zich in de hal van het ziekenhuis Adrz in Vlissingen.

Daar gaat de nieuwe apotheek maandag 4 mei open in de nu nog lege ruimte bij de entree. De apotheek aan de Singel blijft tot en met vrijdag 1 mei open. De zusterapotheek in gezondheidscentrum Govert Flinck blijft ongewijzigd open.

De verhuizing naar het ziekenhuis is een wens die al enige jaren bestaat. ,,Eigenlijk al sinds de huisartsenpraktijk (De Getijden, van dokter Van Russen Groen, red.) naast ons  zich in het ziekenhuis vestigde”, zegt apotheker Philip Noordholland Reekers. ,,Het heeft even geduurd voordat er ruimte was.” 

Dat de apotheek zich nu achter de slagbomen van het parkeerterrein vestigt is voor bezoekers met een auto geen probleem, zegt Noordholland Reekers. ,,Het eerste halfuur parkeren is er gratis. De wachttijd bij ons is gemiddeld drie tot vier minuten.” De gratis bezorgdienst blijft onveranderd.    

  1. Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender
    PREMIUM

    Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender

    VLISSINGEN - Niemand ter wereld weet meer over het iconische gitaarmerk Fender dan Barrie van Ginneken uit Vlissingen. De medewerker van muziekwinkel Bax Music in Goes mag dat sinds deze week officieel zeggen. Van Ginneken (34) beantwoordde, onder tijdsdruk, 760 vragen over het instrumentenmerk foutloos en liet daarmee 5500 anderen achter zich. ,,Ik denk dat ik nu wel om een hoger salaris ga vragen.”