Volledig scherm
PREMIUM
Dameskoor Binaeh Zuuver heeft in Anko Vleugel de nieuwe pianist gevonden. © Ruben Oreel

Anko Vleugel redt Souburgs dameskoor Binaeh Zuuver

Lezers helpen lezersAls in oktober vorig jaar de vaste pianist stopt, vreest het bestuur van dameskoor Binaeh Zuuver voor de toekomst. In deze krant en via social media plaatst het oproepjes voor een pianist. Zonder resultaat, tot een aantal weken geleden. ,,We mogen van geluk spreken dat in al die tijd niemand is opgestapt”, zegt Joke Lauret.

OOST-SOUBURG – Een paar weken terug krijgt Lauret een berichtje. Binaeh Zuuver is ingeloot voor Middelburg VÓLkoren, het grootste korenfestival van Zeeland. Het moment van het jaar waar je als zangkoor naartoe wilt werken. Twee jaar geleden deden de dames voor het laatst mee.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe woning voor Addie Lievense

    Nieuwe woning voor Addie Lievense

    WESTKAPELLE - Addie Lievense kreeg maandag van Jacco den Boer van woningbouwvereniging Zeeuwland de sleutel voor haar nieuwe huurwoning aan de Molenwal in Westkapelle. Het is een van de twaalf nieuwe woningen die deze week worden opgeleverd. Ze zijn toekomstbestendig omdat de badkamer en een slaapkamer zijn gelegen op de begane grond. Maar ook omdat ze erg energiezuinig zijn. Ze hebben zonnepanelen en zijn zeer goed geïsoleerd. Volgens Zeeuwland kunnen de bewoners daar ‘betaalbaar en duurzaam’ wonen’.