Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Amsterdammer vast na eten zonder te betalen in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 57-jarige man uit Amsterdam is woensdagavond rond 21.30 uur aangehouden nadat hij bij twee horecagelegenheden in Vlissingen had gegeten zonder te betalen.

De Amsterdammer had woensdagmiddag gegeten en gedronken in het station in Vlissingen en was ongemerkt vertrokken zonder te betalen. Toen hij ’s avonds hetzelfde trucje wilde uithalen bij een restaurant aan het Bellamypark, liep hij tegen de lamp. De eigenaar hield de man vast tot de politie arriveerde. Het bleek dat de man zich vaker had schuldig gemaakt aan dit gedrag, waarop hij werd aangehouden wegens ’flessentrekkerij’: dat is een vorm van oplichting waarbij iemand goederen koopt zonder ervoor te betalen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opa en kleindochter winnen sjezenrijden Folkloristische dag IJzendijke
    PREMIUM

    Opa en kleindoch­ter winnen sjezenrij­den Folkloris­ti­sche dag IJzendijke

    IJZENDIJKE/ZOUTELANDE/DOMBURG - Tijdens de jaarlijkse Folkloristische dag in IJzendijke mochten 20 ringrijders en 5 sjezencombinaties een demonstratie verzorgen. Bij de sjezenrijders gingen Femke Dingemanse en haar opa Jan Jakobsen er met de 1e beker vandoor. De boerenronde werd gewonnen door Gert en Truus Langebeeke. Bij de ringrijders won Sebastiaan Sturm de 1e beker door alle 21 ringen mee te nemen. De 2e beker was voor Bram van Boxel , de 3e beker voor Julia Cruq en de 4e beker mocht Teun Dingemanse mee naar huis nemen. Joery van Stee won de pollepel.