Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Amsterdammer vast na eten zonder te betalen in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 57-jarige man uit Amsterdam is woensdagavond rond 21.30 uur aangehouden nadat hij bij twee horecagelegenheden in Vlissingen had gegeten zonder te betalen.

De Amsterdammer had woensdagmiddag gegeten en gedronken in het station in Vlissingen en was ongemerkt vertrokken zonder te betalen. Toen hij ’s avonds hetzelfde trucje wilde uithalen bij een restaurant aan het Bellamypark, liep hij tegen de lamp. De eigenaar hield de man vast tot de politie arriveerde. Het bleek dat de man zich vaker had schuldig gemaakt aan dit gedrag, waarop hij werd aangehouden wegens ’flessentrekkerij’: dat is een vorm van oplichting waarbij iemand goederen koopt zonder ervoor te betalen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie
  PREMIUM

  Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie

  DOMBURG - Politiek Veere is verrast door de beslissing van de DTV-fractie om de coalitie niet meer te steunen. Fractievoorzitter Adri Roelse zegde via een brief de samenwerking op. De wethouders Marcel Steketee (DTV), Bert van Halderen (VVD) en Arie Schot (SGP/CU) zagen dat totaal niet aankomen. Ook omdat vanmiddag een gesprek met de eigen fractievoorzitters gepland stond over de voortgang. Toch is niet iedereen verrast: ‘Het college was op een heilloze weg’.
 2. Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender
  PREMIUM

  Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender

  VLISSINGEN - Niemand ter wereld weet meer over het iconische gitaarmerk Fender dan Barrie van Ginneken uit Vlissingen. De medewerker van muziekwinkel Bax Music in Goes mag dat sinds deze week officieel zeggen. Van Ginneken beantwoordde, onder tijdsdruk, 760 vragen over het instrumentenmerk foutloos en liet daarmee 5500 anderen achter zich. ,,Ik denk dat ik nu wel om een hoger salaris ga vragen.”