Volledig scherm
Traktaties bij de heropening van de Aldi in Vlissingen. © Lex de Meester

Aldi Vlissingen viert heropening met hapjes

VLISSINGEN - Ballonnen tot in de wijde omtrek, dranghekken bij de foodtruck met de lekkere hapjes: de Aldi in Vlissingen is sinds vandaag weer beschikbaar voor het winkelend publiek. 

Meteen was het druk in de vernieuwde winkel. De aankleding is sfeervoller, het assortiment is uitgebreid en het moet passen en meten geweest zijn om de nieuwe winkelinrichting op zijn plaats te krijgen, want groter is de winkel niet geworden. Dat was goed te merken in de gangpaden, waar de winkelkarretjes elkaar met beleid moesten passeren.   

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Zeeuws Weerzien’ maakt Zeeland leefbaarder

    ‘Zeeuws Weerzien’ maakt Zeeland leefbaar­der

    VEERE - Een krant doet iets met mensen, je leest de verhalen en vertelt ze aan elkaar door. Kortom: een krant is een bindende kracht in de samenleving. Met die boodschap verwelkomde gedeputeerde Harry van der Maas vandaag het eerste nummer van ‘Zeeuws Weerzien’, een krant met herinneringen aan het leven in Zeeland tussen 1900 en 1980. De gedeputeerde speelde samen met burgemeester Rob van der Zwaag van de gemeente Veere voor bezorger. Samen voorzagen ze bewoners van verzorgingshuis Nieuw-Sandenburgh in Veere van de eerste exemplaren van de krant.