Paul en Maxi Eisel uit Duitsland hebben al 35 jaar een chalet op camping De Witte Raaf bij Arnemuiden. Hun vrees dat de verhuizing naar kampeerboerderij De Kruitmolen niet mag doorgaan, is uitgekomen. ,,Als dat niet kan, moeten we alles verkopen", voorspelden ze in augustus. ,,Op een andere camping kunnen we niet terecht, dus dan zetten we nooit meer een voet in Zeeland.”
Volledig scherm
Paul en Maxi Eisel uit Duitsland hebben al 35 jaar een chalet op camping De Witte Raaf bij Arnemuiden. Hun vrees dat de verhuizing naar kampeerboerderij De Kruitmolen niet mag doorgaan, is uitgekomen. ,,Als dat niet kan, moeten we alles verkopen", voorspelden ze in augustus. ,,Op een andere camping kunnen we niet terecht, dus dan zetten we nooit meer een voet in Zeeland.” © Lex de Meester

Aktiegroep: ‘Vaste gasten De Witte Raaf zoeken nu hun heil op Tholen en Goeree’

ARNEMUIDEN - Jaarplaatshouders van camping De Witte Raaf in Arnemuiden zoeken hun toevlucht tot campings op Tholen en Goeree-Overflakkee. Alleen mensen met een vrij nieuwe caravan kunnen daar terecht. Jaarplaatshouders met oudere caravans zijn bijna nergens welkom, tenzij ze een nieuwe caravan kopen.