Volledig scherm
PREMIUM
Drie mannen drongen de woning binnen waar de opbrengst van Hrieps werd bewaard. © HV Zeeland

Advocaat van Hrieps-verdachte (54) uit Goes: ‘Mijn cliënte is onschuldig’

GOES – De 54-jarige vrouw uit Goes, die anderhalve week vastzat op verdenking van betrokkenheid bij de overval na Hrieps, is volgens haar advocaat onschuldig. ,,Er is bij haar thuis niks gevonden dat verband houdt met die overval. Het is veelzeggend dat ze nu is vrijgelaten.”

Hoewel het Openbaar Ministerie de vrouw nog steeds als verdachte ziet, is haar advocaat Robert van ’t Land overtuigd van haar onschuld. Volgens het OM wordt ze verdacht van verduistering en witwassen. Van ’t Land: ,,Ze zou beschikken over geld dat is buitgemaakt bij de overval, maar er is niets wat daarop wijst.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria
    PREMIUM

    Zoutelande, de tweede Heimat voor Theo en Maria

    ZOUTELANDE - Theo en Maria Engels keken vrijdagmiddag verrast toen ze burgemeester Rob van der Zwaag in het Beach Hotel in Zoutelande zagen staan. Ze waren nog meer verrast toen het Duitse echtpaar hoorde dat hij speciaal voor hen was gekomen. Want de twee vierden vrijdag hun vijftigste huwelijksdag. Dat niet alleen. Ze vierden ook dat ze al 50 jaar Zoutelande bezoeken. Wat hen betreft komen ze ook de komende jaren nog vaak naar Zoutelande. ,,Want het is hier goed”, aldus Maria (72). ,,Heel goed”, vult haar man (75) aan.