De skatebaan in de Veerse Poort gaat weg.
Volledig scherm
PREMIUM
De skatebaan in de Veerse Poort gaat weg. © Lex de Meester

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan skatebaan voor Middelburg

MIDDELBURG - De keuze voor de plek van het nieuwe skatepark in Middelburg is een maandje uitgesteld. De nieuwe baan zal wel in het voorjaar van 2022 klaar zijn.

 1. Druk met de hand je eigen kerstkaart in Karels historische druckerytje. ‘Dat is toch veel persoonlijker dan een appje’
  PREMIUM
  video

  Druk met de hand je eigen kerstkaart in Karels histori­sche druckery­tje. ‘Dat is toch veel persoonlij­ker dan een appje’

  SINT LAURENS - Lief hoor, die appjes die op 1 januari klokslag middernacht de wereld over vliegen om elkaar ‘gelukkig nieuwjaar’ te wensen. Maar kom op, dat kan toch veel persoonlijker, vindt Karel Gaarenstroom. Met een kaartje, handgeschreven, en nog mooier: zelf met de hand gedrukt. Op een van zijn ouderwetse drukpersen. En dat is nog gratis ook.
 2. Vuurwerkshow Zoutelande lijkt geen recept voor toekomstige jaarwisselingen: ‘Zoiets kan op de meeste plekken niet’
  PREMIUM
  video

  Vuurwerk­show Zoutelande lijkt geen recept voor toekomsti­ge jaarwisse­lin­gen: ‘Zoiets kan op de meeste plekken niet’

  ZOUTELANDE - Carlo Rotte van het Vuurwerkpaleis in Meliskerke keek zaterdagavond tevreden toe hoe enkele honderden mensen in de Langstraat in Zoutelande van zijn vuurwerkshow genoten. Binnen 10 minuten knalde 270 kilo aan kruit de lucht in. Hij hoopt dat mensen met de jaarwisseling weer zelf mogen knallen, want een show als deze met oud en nieuw? Hij ziet het niet gebeuren.