Volledig scherm
Binnen no-time ging het autootje in vlammen op. © Rolf Ernens

45-km auto brandt binnen 14 minuten uit in Vlissingen

VLISSINGEN Een 45-km auto is vanavond helemaal uitgebrand aan de Sterkenburg in Vlissingen. De brandmelding werd om 18.40 uur gedaan, maar toen de brandweer ter plaatse kwam, was het voertuig niet meer te redden.

De auto was binnen 14 minuten helemaal verloren. De brand zorgde voor een flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft de resten afgezet met rood lint en is terug gegaan naar de karzerne. 

Volledig scherm
Dikke rookwolken stijgen op wanneer het autootje in brand staat. © Rolf Ernens

Volgens buurtbewoners reed de vrouw over een drempel toen er vlammen vanonder de auto kwamen. De vrouw is gelijk uitgestapt. Niet veel later stond de auto volledig in de brand. De vrouw is door de politie alsnog naar de plaats van bestemming gebracht. De auto wordt geborgen.

Volledig scherm
112 Midden-Zeeland © Van het autootje was binnen een kwartier niets meer over.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wapenspecialist: Revolver van burgemeester Halsema's man was illegaal

    Wapenspeci­a­list: Revolver van burgemees­ter Halsema's man was illegaal

    De in Middelburg geboren en getogen Robert Oey, echtgenoot van burgemeester Halsema, had nooit een onklaar gemaakte Duitse revolver mogen gebruiken voor zijn filmproductiebedrijf. Dit type is illegaal, zegt wapenspecialist en -handelaar Henk de Deugd die gecertificeerd is om wapens onklaar te maken. Volgens De Deugd krijgt Oey het onklaar gemaakte wapen waarschijnlijk nooit meer terug, de politie zal het vernietigen.