De politie trof in de Wilhelminastraat in Vlissingen 300 wietplanten aan. De stroom werd buiten de meter om afgetapt.
Volledig scherm
De politie trof in de Wilhelminastraat in Vlissingen 300 wietplanten aan. De stroom werd buiten de meter om afgetapt. © Politie

300 wietplanten aangetroffen in Vlissingen, stroom illegaal afgetapt

VLISSINGEN - De politie heeft woensdag een wietkwekerij ontdekt in een woning in de Wilhelminastraat in Vlissingen. Er werden 300 planten aangetroffen. De stroom werd buiten de meter om afgetapt. De verdachten worden later aangehouden. Netbeheerder Enduris doet aangifte van stroomdiefstal. 

De politie roept burgers op alert te zijn op wietkwekerijen. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

  1. T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’
    PREMIUM

    T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’

    VLISSINGEN - Je kunt als ondernemer bij de pakken neer gaan zitten door de coronacrisis, maar daar wil Roxane van den Berg niet aan. De eigenaresse van modezaken Manhattan Domburg en Manhattan Vlissingen komt daarom met een naar eigen zeggen ‘warm, eenvoudig, maar toch alles verbindend ‘feel-goodidee’: T-shirts met uitnodigende Nederlandse, Duitse en Engelse teksten. ,,Om toeristen straks het beste welkom-teruggevoel ooit te geven.”