De katten in het vervuilde huis.
Volledig scherm
De katten in het vervuilde huis. © Stichting Dierenwelzijn Walcheren.

19 katten uit vervuilde Walcherse woning gehaald: ‘Dit gaat ons niet in de koude kleren zitten’

MIDDELBURG - Maar liefst 19 katten zijn donderdag uit een zwaar vervuilde woning op Walcheren gehaald. Dat meldt Stichting Dierenwelzijn Walcheren in een post op Facebook. ‘Dit gaat ons echt niet in de koude kleren zitten. Maar we weten gelukkig dat de dieren nu een beter leven tegemoet gaan en we hopen dat de bewoners de hulp krijgen die ze nodig hebben.’

 1. Verwijten in de raad Vlissingen om het buitensluiten van de Scheldestraat
  PREMIUM

  Verwijten in de raad Vlissingen om het buitenslui­ten van de Schelde­straat

  VLISSINGEN - Er is in de gemeenteraad van Vlissingen te weinig vertrouwen dat de ondernemers in de Scheldestraat bereid zijn om extra belasting te betalen voor een gezamenlijk investeringsfonds voor promotie en wervende activiteiten. Na een bewogen debat besloot een meerderheid dat de straat weer buiten de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) van Vlissingen blijft, waarin geld uit dat fonds besteed kan worden.
 2. Kopers tweede woning Biggekerke voelen zich bekocht
  PREMIUM

  Kopers tweede woning Biggekerke voelen zich bekocht

  BIGGEKERKE - De eigenaren van een aantal woningen in Biggekerke voelen zich erg benadeeld als ze vanaf volgend jaar hun bezit niet meer mogen verkopen als tweede woning. Dat gaat zeker op voor een Duits echtpaar dat op 4 september een woning in het centrum kocht. ,,Zonder dat ze signalen kregen van de kant van de gemeente dat het beleid zou veranderen”, aldus hun raadsman Rini Moeliker. Hij geeft aan dat het echtpaar de woning beslist niet zou hebben gekocht als ze toen hadden geweten dat de gemeente volop aan het werk was met nieuwe richtlijnen.
 1. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?

 2. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland