Volledig scherm
PZC Vuelta Wielerspel © Getty Images

Speel mee het PZC Vuelta Wielerspel

VUELTA WIELERSPELVLISSINGEN - Zaterdag 24 augustus start de Vuelta met een ploegentijdrit. Kan Steven Kruijswijk zijn prestatie van de Tour de France overtreffen? Of neemt Primož Roglic revanche voor zijn mislukte Giro? Jij kan óók mooie prijzen winnen door je wielerkennis in te zetten en mee te spelen in het PZC Vuelta Wielerspel.

De winnaar van het wielerspel krijgt een gloednieuwe Merida Sculture 400 racefiets ter waarde van 1299 euro; ook worden er vele andere prijzen vergeven.
Het PZC Wielerspel is simpel. Selecteer uit het peloton 20 renners die zaterdag 24 augustus van start gaan aan de Costa Blanca. Uiteraard selecteer je de renners waarvan je denkt dat deze hoge ogen gaan gooien tijdens deze Vuelta. Afhankelijk van de prestaties van je gekozen renners verdien je dagelijks punten, daarnaast ontvang je punten voor de eindklassering in het klassement. Heb jij aan het einde de meeste punten, dan ben jij de winnaar van het Wielerspel van de Vuelta 2019 en ontvang jij de hoofdprijs.

Volledig scherm
De hoofdprijs: een gloednieuwe Merida Sculture 400 racefiets ter waarde van 1299 euro. © PZC

Om je alvast op gang te helpen hebben we de 10 meest geselecteerde renners tot nu toe op een rijtje gezet. Kleine tip van ons: zorg altijd voor een verrassing in jouw team!

Meest geselecteerde renners:
Primož Roglic
Steven Kruijswijk
Peter Sagan
Richard Carapaz
Caleb Ewan
Sam Bennett
Simon Yates
Fernando Gaviria
Nairo Quintana
Miguel Ángel López

Doe nu mee aan het PZC wielerspel via www.pzc.nl/wielerspel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Poll: kan Jumbo-Visma de Ineos-dominantie komende jaren doorbreken?

    Poll: kan Jum­bo-Vis­ma de Ineos-dominantie komende jaren doorbreken?

    Jumbo-Visma won met Primoz Roglic de Vuelta en daarmee stond de Nederlandse ploeg dit jaar in alle grote rondes (derde in de Giro met Roglic en derde in de Tour met Steven Kruijswijk) op het eindpodium. Volgend seizoen komt Tom Dumoulin de ploeg óók nog versterken. Kan Jumbo-Visma de komende jaren de dominantie van Team Ineos (met Chris Froome, Egan Bernal en Geraint Thomas) doorbreken? Stem hier op onze poll!