Suri Food

Direct kijken

Alle afleveringen

11:18

Met deze heerlijke pom waan je je (voor even) in Suriname

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering leren ze alles over Pom, ook wel het nationale gerecht van Suriname genoemd.

8:53

Zo maak je heerlijke saoto soep uit de Javaanse keuken

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering draait alles om soato!

11:03

Deze Surinaamse taart mag op geen enkel feestje ontbreken

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering draait alles om Surinaamse snacks!

8:55

Zelf roti maken? Met deze tips gaat het zeker lukken!

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering leer je hoe je de perfecte roti maakt én eet!

10:32

Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken

In SuriFood duiken Job en Perry in de wereld van de typische Surinaamse keuken. Aan de hand van gerechten leren zij publiek meer over de Surinaamse cultuur. De serie is uitgesplitst in de stromingen Creools, Hindoestaans, Chinees en Javaans. In deze aflevering leren Job en Perry hoe ze de perfecte Moksi Meti kunnen maken.