Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Zeeland.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:44

Gewapende overval op kapsalon: dader nog voortvluchtig

Een kapsalon in de Sint Janstraat in Middelburg is donderdagmorgen overvallen. Er is niemand gewond geraakt. Video HV Zeeland

0:47

Woning beschoten in Middelburg

Een woning aan de Baljuwlaan in Middelburg is afgelopen nacht onder vuur genomen. Video HV Zeeland

0:49

Auto te water bij Oesterdam, inzittende naar ziekenhuis

Een auto is vanochtend bij een eenzijdig ongeluk te water geraakt bij de Oesterdam tussen Tholen en Rilland. Video HV Zeeland

2:14

Advocaat Zeeuwse zedenzaak: 'Tanja D. is zelf slachtoffer'

In de rechtbank van Middelburg is het proces tegen Tanja D. in de Zeeuwse Zedenzaak vandaag voortgezet. Ze staat terecht voor haar actieve rol in het jarenlange misbruik van haar twee dochters door onder andere haar eigen partner.

0:36

Oplegger met heipalen kantelt, N57 hele ochtend afgesloten

Het verkeer op de N57 tussen Serooskerke en Burgh-Haamstede is vanochtend lange tijd gestremd geweest nadat daar vanochtend op de kruising met de N59 een vrachtwagen met heipalen kantelde. Vanwege de berging was de weg bijna de hele ochtend afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. Video: HVZeeland.

1:54

10 jaar cel geëist tegen verdachte Zeeuws-Vlaamse zedenzaak

De officier van justitie eist tien jaar cel tegen de 44-jarige Terneuzense moeder Tanja D. Ze stond vandaag in de Middelburgse rechtbank voor haar rol in de geruchtmakende Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Volgens het Openbaar Ministerie heeft ze haar eigen dochters en een vriendinnetje stelselmatig laten misbruiken door haar toenmalige partner Pascal P. uit Aardenburg en hen ook gedrogeerd.

Meer video's

Gerelateerde series