Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Eindhoven.

Direct kijken

Alle afleveringen

0:40

Agenten doorzoeken kluisjes op Eindhoven Centraal

EINDHOVEN - Een ferme politiemacht zocht zondagavond op station Eindhoven Centraal naar een vuurwapen. Reizigers zeiden dat ze iemand met een wapen hadden gezien, waarna alarm werd geslagen.

0:47

Nieuwe verkeerssituatie in Kruisstraat zorgt voor chaos

Een nieuwe rijrichting op de Kruisstraat in Eindhoven veroorzaakt chaotische taferelen op de plek waar veel verkeer kruist. En veel overlast is verplaatst naar de Nieuwe Fellenoord waar bewoners klagen over de bonte stoet voertuigen die gedwongen de straat door moet.

0:35

Snorfietser gewond bij botsing in Oostelbeers

Een jongen is de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt toen hij met zijn snorfiets tegen een lantaarnpaal was gebotst in Oostelbeers. Dat gebeurde op een fietspad aan de Schoolstraat. Een ambulance, traumateam en de brandweer kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

0:38

Bewoners ontruimd bij brand in Sint-Oedenrode

Een appartementencomplex in Sint-Oedenrode is in de nacht van vrijdag op zaterdag ontruimd vanwege een korte, maar felle brand. De brand was snel onder controle.

0:36

Straat in Someren blank onder water door lekkende leiding

Door een lek in een waterleiding, stond in de nacht van vrijdag op zaterdag een deel van de Kerkstraat in Someren blank.

0:49

Beveiligers halen filmende supporter van het veld

Beveiligers moesten woensdag ruim een uur na de wedstrijd van PSV een supporter van het veld halen. De man was het veld opgelopen en stond foto's of video's te maken met een mobiele telefoon.

0:49

Ongeval met vrachtwagens op A2 richting Eindhoven

Door een zwaar ongeval tussen twee vrachtwagens is de A2 richting Eindhoven donderdag tot zeker 16.00 uur afgesloten vanaf knooppunt Leenderheide. Dat meldt Rijkswaterstaat. Het overige verkeer wordt omgeleid via de parallelbaan (N2). Eén chauffeur raakte door het ongeluk zwaargewond.

0:41

Bijzondere geboorte in Dierenrijk Mierlo

Het eerste pinguïnkuiken in Dierenrijk is geboren. Eind vorige maand kroop het kuiken van deze in de natuur bedreigde diersoort uit het ei. Het geslacht van het jonge dier is momenteel nog niet bekend. De Humboldt pinguïns kwamen in 2020 naar het dierenpark in Mierlo.

0:39

Man gewond bij steekpartij op woonwagenkamp in Eindhoven

Bij een steekpartij in een woning aan de Oude Doornakkersweg in Eindhoven is in de nacht van woensdag op donderdag een man gewond geraakt. Volgens een politiewoordvoerster gaat het om een ruzie in de relationele sfeer op het woonwagenkamp.

0:39

Man van scooter getrokken en mishandeld in Helmond

Een 23-jarige man is dinsdagavond van zijn scooter getrokken in Sportpark Brandevoort in Helmond. Hij is daar door meerdere personen mishandeld, meldt politie Oost-Brabant.

0:38

Hennepkwekerij gevonden in appartement door kleine brand

De hulpdiensten rukten dinsdagavond laat uit voor een kleine brand op het balkon van een appartement aan de Plutostraat in Eindhoven en hebben daardoor een hennepkwekerij in de woning gevonden. Niemand is bij de brand gewond geraakt.

0:31

Auto vliegt al rijdend in brand in Veldhoven

Een auto is dinsdagavond in Veldhoven in brand gevlogen tijdens het rijden. Het voertuig kwam op de kruising van de Kempenbaan met De Run tot stilstand en werd daar geblust.

Meer video's

Gerelateerde series