Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het Nederlandse nieuws.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:24

Nederlanders spreken massaal weer met elkaar af

Sinds de coronamaatregelen zijn versoepeld zijn Nederlanders massaal uitjes aan het plannen. Zo werd de website Datumprikker.nl door 2 miljoen mensen gebruikt om met elkaar af te spreken.

2:29

Efteling verwijdert Monsieur Cannibale

Pretpark de Efteling gaat Monsieur Cannibale vervangen. De attractie krijgt al lange tijd veel kritiek, omdat veel mensen het racistisch en stereotyperend vinden.

3:08

CNV en werkgevers sluiten CAO-deal kinderopvang

De werkgevers in de kinderopvang en vakbond CNV hebben definitief een cao-deal gesloten. Zij willen in gesprek met minister Koolmees over de aanpak van structurele problemen in de kinderopvang.

3:02

Coronacheck-app overbelast

Het is nu al te druk in de CoronaCheck-app. Gebruikers krijgen een foutmelding als ze hun QR-code willen ophalen: 'Sorry, het is op dit moment te druk'.

1:35

Nieuwe versie van de CoronaCheck-app nu te downloaden

Vanaf vandaag is de nieuwe versie van de CoronaCheck-app te downloaden, die moet voor miljoenen gevaccineerde óf geteste Nederlanders het toegangsbewijs worden voor een buitenlandse vakantie.

2:10

De Jonge: Inenten kinderen ‘onmisbaar’ bij coronabestrijding

Het is ‘heel erg belangrijk’ om ook kinderen van 12 tot 18 jaar in te enten tegen het coronavirus. Dat vormt zelfs ‘een onmisbare bijdrage’ om het coronavirus te bedwingen in het najaar. Dat zegt demissionair minister van Volksgezondheid (CDA) op vragen van deze nieuwssite. ,,Het helpt als je 12 tot 18 jarigen vaccineert. Het kan, het is veilig. Het OMT zegt dat ook.”

Meer video's

Gerelateerde series