Snel nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Dordrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

0:40

Auto vliegt over de kop op de Zuidendijk

Een automobilist is maandagochtend over de kop gelsagen op de Zuidendijk bij Dordrecht. De auto kwam onderaan de dijk tegen een boom tot stilstand. De bestuurder zat door de klap bekneld en moest uit zijn voertuig worden geknipt.

5:50

Vraagt Alblasserdam-verdachte John S. om levenslang?

John S. de verdachte van twee moorden op een zorgboerderij in Alblasserdam, lijkt zijn daad toch overdacht te hebben. Een mail aan RTL Boulevard die hij minuten voor de dodelijke schoten stuurde, levert daar het bewijs voor. We praten erover met verslaggever Victor Schildkamp.

0:34

Aangeslagen mensen na drama in Alblasserdam

Omwonenden en betrokkenden leggen bloemen bij de zorgboerderij in Alblasserdam. Bij een schietpartij op de zorgboerderij zijn vrijdag twee personen doodgeschoten.

3:09

Twee doden bij schietpartij op zorgboerderij

Bij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn vanochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. Er is een vermoedelijke dader aangehouden. We spreken met verslaggever AD Dordtenaar Folkert van der Krol.

0:31

Vrouw omgekomen bij scooterongeluk in Alblasserdam

Een vrouw is in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven gekomen nadat ze met haar scooter keihard in botsing kwam met een auto. Het ongeluk vond plaats op de Edisonweg in Alblasserdam. Op de scooter zat nog een vrouw, die raakte zwaargewond. De betrokken automobilist is aangehouden.

0:50

Twee doden bij schietpartij zorgboerderij in Alblasserdam

Bij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn vanochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. Een verdachte is aangehouden, bevestigt de politie.

0:41

Zeer grote brand in appartementencomplex in Dordrecht

Op de Troelstraweg in Dordrecht woedt een grote brand. Vlammen slaan uit het dak van een appartementencomplex, dat inmiddels ontruimd is. Er komt veel rook vrij.

0:40

Automobilist omgekomen bij frontale botsing met vrachtwagen

Bij een ernstig ongeval op de N214 ter hoogte van Wijngaarden is vrijdag een automobilist om het leven gekomen. Kort voor half twaalf botsten een Tesla en een vrachtauto frontaal op elkaar tussen het benzinestation en de Wijngaardsesteeg.

0:16

Brand legt schuur in as in Nieuw-Lekkerland

De brand onstond rond vier uur 's nachts in de schuur en legde deze vervolgens volledig in as.

0:37

GroenLinks en de VVD de grote winnaars in Dordrecht

Alle stemmen zijn geteld in Dordrecht, de uitslag is als volgt. GroenLinks en de VVD zijn de grote winnaars in Dordrecht. De VVD is nipt de grootste geworden, met zo'n 150 stemmen verschil.

3:28

Nederlandse basisscholen zingen voor Oekraïne

Een flink aantal Nederlandse basisscholen gaat vandaag op het schoolplein een Nederlandse variant op het bekende nummer We are the world van USA for Africa zingen. Het initiatief komt van docent Jiska Noortman van een basisschool in Heiloo.

0:35

Man overleden bij heiwerkzaamheden aan geluidswal N3

Bij werkzaamheden naast de N3 bij Dordrecht is woensdagochtend een man overleden. Het ongeluk gebeurde tijdens het werk met een heistelling. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Meer video's

Gerelateerde series