Opmerkelijk

Bekijk hier alle opmerkelijke sportvideo's.

Direct kijken

Alle afleveringen

1:55

Klitsjko-broers: 'Schade oorlog groter dan alleen Oekraïne'

In Davos hebben ex-profbokser Vitaly en Vladimir Klitsjko gesproken op het World Economic Forum. De boksbroers zeggen dat de gevolgen van de oorlog voor iedereen voelbaar zullen zijn en dat de problemen verder reiken dan in alleen Oekraïne.

0:42

Politie gebruikt traangas tegen fans AS Roma en Feyenoord

Fans van Feyenoord en AS Roma raakten dinsdagavond slaags met de Albanese politie. De politie werd bekogeld met stenen en flessen en zette daarop traangas in. Tien agenten raakten gewond en meerdere politieauto's werden vernield.

1:46

Basketbalcoach geëmotioneerd: 'Wanneer doen we iets?'

De Amerikaanse basketbalcoach Steve Kerr heeft dinsdag emotioneel gereageerd op de schietpartij op een basisschool in de Amerikaanse staat Texas. De coach van Golden State Warriors weigerde op een persconferentie over basketbal te praten en haalde in plaats daarvan uit naar een deel van de Amerikaanse senatoren. Zij zouden volgens Kerr het Amerikaanse volk gijzelen, omdat ze weigeren te stemmen over achtergrondchecks voor de aankoop van vuurwapens.

0:56

Nieuw wereldrecord voor langste 'grind' ooit op ski's

Freestyle skiër Jesper Tjader heeft een wereldrecord verbroken. De Zweed heeft 154 meter van een rail 'gegrind'. Het oude record stond op 124 meter.

0:52

Bijzonder: Fan vangt twee keer homerunbal in één inning

Tijdens een MLB wedstrijd tussen de Houston Astros en de Boston Red Sox ving een fan twee keer een homerun bal in één inning. De Astros wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 13-4.

0:27

DJ Steve Aoki gooit bal bijna honkbalstadion uit

DJ Steve Aoki mocht de eerste bal gooien bij een honkbalwedstrijd tussen de Houston Astros en de Boston Red Sox, maar hij gooit de bal bijna het stadion uit.

0:20

Toeschouwer duwt Sam Oomen van JumboVisma tegen de grond

Sam Oomen van JumboVisma ging hard onderuit in de Giro. Hij wilde zijn bidon afgeven, maar dat ging niet helemaal volgens plan.

0:31

Honkbalfan gunt homerunbal aan jonge supporter tegenstander

Tijdens de wedstrijd tussen de Yankees en de Blue Jays sloeg Aaron Judge een homerun, die werd gevangen door een fan van de Blue Jays. Hij gaf vervolgens de bal aan een kind die een Yankees-fan is. Die barstte in tranen uit.

1:14

O'Sullivan voor zevende keer wereldkampioen snooker

Ronnie O’Sullivan mag zich voor de zevende keer wereldkampioen snooker noemen. De 46-jarige Engelsman was in de finale te sterk voor Judd Trump. Hij klopte zijn landgenoot met 18-13 in het beroemde Crucible Theatre in Sheffield.

1:18

Prins Harry diep ontroerd op Invictus Games

Prins Harry kon het maar moeilijk droog houden bij zijn eindspeech op de Invictus Games in Den Haag.

0:28

Verrassende gast: duif verstoort snookerwedstrijd

Bij een snookerwedstrijd van de World Snooker Championship in Sheffield vloog wel een erg opvallende gast binnen.

4:43

Cruijff verloor miljoenen met handel in varkens

Rugnummer 14, Barcelona’s dreamteam en de uitspraak ‘Je moet schieten, anders kan je niet scoren.’ Dit zijn dingen waar we Johan Cruyff aan herkennen. Waar we hem waarschijnlijk minder goed van kennen, is zijn handel in Spaanse varkens. Toch bestaat er een relatie tussen die twee. We spreken met correspondent Edwin Winkels.

Meer video's