Feestdagen met Rudolph

Direct kijken

Alle afleveringen

9:41

Sluit het jaar heerlijk af met deze gezonde kapsalon

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een gezonde kapsalon!

12:10

Geen keukenprinses? Maak dan eens deze 'koude' feestschotel

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een koude feestschotel.

7:05

Met dit recept van Rudolph maak je de perfecte oliebollen

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph heerlijke oliebollen.

8:57

Left-overs van Kerst? Maak dan deze smakelijke ragout

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een smakelijke kerstragout.

11:51

Deze bladerdeeg kerstkransjes zijn om te smullen

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph bladerdeeg kerstkransjes met zalm.

7:14

Met deze ingrediënten maak je het ultieme kaasplankje

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een overheerlijke kaasplank.

5:09

Deze paddenstoelenmelange is perfect voor bij de gourmet

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een paddenstoelenmelange.

6:00

Fan van stoofpeertjes? Maak dan eens deze gluhwein-variant

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph lekkere gluhweinpeertjes.

8:48

Deze hazelnoot merenguekrans is het ideale kerstdessert

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een hazelnoot merenguekrans.

6:13

Zo maak je een heerlijke aperitief met champagne en bitter

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een heerlijke aperitief met champagne en bitter.

6:37

Deze carpaccio met aardpeer en truffel is om te smullen

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph een carpaccio met aardpeer en truffel.

9:30

Van dit simpele én gezonde kerstbrood kun je blijven snoepen

In Feestdagen met Rudolph maakt 24Kitchen-chef Rudolph leuke recepten voor in de feestmaand. In deze video maakt Rudolph overheerlijk kerstbrood.

Meer video's

Gerelateerde series