Films & Series

2:17

Dit is de nieuwe paardenfilm van Britt Dekker

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen?

0:26

Jurgen en Elise zijn verdwaald op de huizenmarkt

Koppel Jurgen en Elise lukt het maar niet om de gewenste nieuwe woning te vinden en dat geeft stress. Weten Martijn en zijn team wel een geschikt huis voor hen te vinden? Kopen Zonder Kijken zie je iedere maandagavond om 20.30 uur op RTL4.

2:52

Dit is wat je moet weten over de Squid Game-speeldagen

Fans van de Netflix hitserie Squid Game kunnen dit weekend zelf meedoen met het Red Light, Greenlight-spel uit aflevering 1. De levensgrote pop uit de serie staat dit weekend in Maastricht en Rotterdam.

3:38

Ophef over film Paul Verhoeven: 'Net twee borsten teveel'

Hoe kan een drama over lesbische nonnen met een dosis kloosterseks anno 2021 nog voor ophef zorgen? Verslaggever Gudo Tienhoven geeft commentaar op de meest recente film 'Benedetta' van Paul Verhoeven.

0:33

Nieuwe trailer La casa de papel

Het nieuwste seizoen van 'La casa de papel' is vanaf 3 december te zien op Netflix.

0:37

Bekijk hier de eerste beelden van Mocro Maffia Meltem

Met de winst van de Gouden Kalf voor beste dramaserie en een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring voor het derde seizoen van Mocro Maffia op zak, kondigt Videoland een korte film aan: ‘Mocro Maffia Meltem’.

1:28

Squid Game-succes bewijst: 'Koreaanse content is blijvertje'

De populariteit van de Koreaanse serie 'Squid Game', maar ook de film Parasite, is volgens journalist Joan MacDonald een teken dat de Koreaanse contentmakers hun plek veroveren in de wereld van de entertainmentindustrie. Zij volgt al jaren Koreaanse films en series.

1:43

Eerste beelden van nieuwe seizoen La casa de papel

Bekijk hier de eerste beelden die zijn vrijgegeven van het nieuwe seizoen van La casa de papel.

6:23

Waarom je Netflix-hit Squid Game moet kijken

Squid Game. De Netflix-serie uit Zuid-Korea zorgt voor een enorme wereldwijde hype. Maar waarom toch? We praten met filmredacteur Gudo Tienhoven.

1:33

Trailer Hidden Nature

Trailer Hidden Nature

0:20

Eerste beelden nieuwe realityserie Famke & Denzel

Famke Louise en Denzel Slager krijgen op Videoland een eigen realityserie. Dit zijn de eerste beelden.

1:34

De echte klusjesman neemt Gouden Kalf in ontvangst

Tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren van vrijdag nam de echte Michael de Jong, de klusjesman uit de film De Veroordeling, de prijs in ontvangst. De Jong is de man om wie de film draait, hij is nooit eerder in beeld geweest.

Meer video's