Extreme sporten

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Dekker 3e plek op Red Bull Street Style

De Nederlandse Laura Dekker uit Buren heeft in Miami voor het tweede jaar op rij, de derde plek behaalt bij Red Bull Street Style. Het officieuze WK Freestyle voetbal wordt sinds 2008 georganiseerd en is een wereldwijde competitie waarin de beste freestyle voetballers van de wereld het tegen elkaar opnemen. Daarbij strijden de spelers in 1-tegen-1 battles en hebben ze 3 minuten de tijd om de jury te imponeren met hun creativiteit, skills en stijl.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Matt Hall pakt wereldkampioenschap Red Bull Air Race

Matt Hall heeft zijn eerste wereldtitel gepakt in de Red Bull Air Race. Hij versloeg zijn concurrent Yoshihide Muroya in het klassement. De Japanner wist wel de thuisrace in Chiba te winnen.

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Kiteboardevenement Zandvoort : Windkracht 8 is een vereiste

Voor veel mensen is de storm van vandaag een reden om niet naar het strand te gaan. Zelfs voor veel kitesurfers is dit te extreem. Maar voor 16 geselecteerde (internationale) top riders zijn dit de perfecte condities voor Red Bull Megaloop.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Tijdens dit bizarre event gaan 500 crossers voor de winst

Afgelopen weekend vond het bizarre evenement Red Bull Hare Scramble plaats, waar uiteindelijk een 44-jarige crosser de winst pakte.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Wingsuit vliegers door de lucht in LA tijdens supermoon

In LA was een ware supermoon, waarbij wingsuit vliegers van de gelegenheid gebruik maakten om hier een extra special effect aan te geven.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Freestyle motocross grootheden showen bizarre tricks

Freestyle motocross grootheden laten bizarre tricks zien voor het monument 'The Gateway of India' in Mumbai.

Actie Sporten

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Keiharde strijd tijdens de Red Bull Ice Cross in Yokohama

Red Bull Ice Cross keerde 15 februari terug naar Yokohama in Japan voor de eerste ATSX 1000-race van het seizoen. Het is de tweede keer ooit dat Red Bull Ice Cross plaats vindt in Japan. Het gepassioneerde lokale publiek verwelkomd opnieuw de elite van de sport, waar ook de rijzende sterren van Japan aan deelnemen.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Terugblik: wereldtop kiteboarders gaan los in Kaapstad!

Red Bull King of the Air heeft 6 februari opnieuw plaatsgevonden in Kaapstad, Zuid – Afrika. Dit is één van de vetste kiteboard events ter wereld, waarbij hoger wordt gesprongen dan 15 meter en door sommigen zelfs meer dan een voetbalveld ver. De absolute wereldtop deed weer mee dit jaar. Waaronder Jesse Richman, die er met de winst vandoor ging.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Het WK Rally is weer van start gegaan, en hoe!

Het wereldkampioenschap rally is dit jaar in stijl afgetrapt in Monte Carlo. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie zal er dit jaar worden gestopt in zes continten in plaats van vijf. Op de moeilijkste routes ter wereld wordt er jaarlijks geracet door de absolute wereldtop. Eind november zal het seizoen eindigen in Japan.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Spectaculair: deze motorcrossers ontwijken file in LA

In ‘Duct Out’ crossen Tyler Bereman en Robbie Maddison door de lege straten van Los Angeles. De twee Amerikanen breken los in straten die normaal vol met verkeer staan. In de video ‘Duct Out’ is te zien dat de twee motorcrossers een shortcut nemen door de Los Angeles City Hall en van een brug in een lege rivier springen.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Spectaculaire beelden van topsporters dankzij racedrone

De racedrone wordt steeds vaker gebruikt om met topsporters mee te vliegen. Zo wordt de drone gebruikt bij skiën, schaatsen, mountainbiken en zelfs binnen de Formule 1. Door de snelheden die de drones kunnen bereiken, wordt het apparaat door atleten gebruikt als innovatief hulpmiddel!

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Zal het zwaarste kiteboard event dit jaar weer plaatsvinden?

Tussen 1 april en 31 oktober vindt Red Bull Megaloop weer plaats bij de Spot in Zandvoort. Bij perfecte weersomstandigheden en windkracht kan dit kiteboard event van start gaan. De 16 beste kiteboarders ter wereld doen hier aan mee. Zij kunnen zich vanaf deze week inschrijven via redbull.nl/megaloop.