Radio fragmenten

NIEUW
05:18
Geselecteerd Speelt nu af

Angela de Jong: 'Het komt altijd weer goed bij VI'

We praten met Angela de Jong over een bewogen televisieweek. Zou het veelbesproken tv programma VI nou echt stoppen?

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Talpa zendt Veronica Inside maandag niet uit

Veronica Inside is maandag niet op de buis te zien. Dat heeft Talpa besloten na de reuring die is ontstaan nu het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp onder vuur ligt. ,,Even rust in de tent’’, zei directeur Marco Louwerens er donderdagochtend over op Radio 538.

NIEUW
04:38
Geselecteerd Speelt nu af

Jeroen Pauw stopt in juli weer bij Op1

Jeroen Pauw houdt het voor de zomer weer voor gezien bij Op1. In Veronica Inside op Radio Veronica bracht presentator Wilfred Genee vandaag naar buiten dat Jeroen Pauw en Fidan Ekiz worden vervangen bij Op1. Artikel radioveronica.nl: https://www.radioveronica.nl/gemist/jeroen-pauw-stopt-met-presenteren-op1

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Zo klinkt de terugkeer van Coen op Radio 538

Coen Swijnenberg is donderdag na een afwezigheid van een half jaar terug op Radio 538. De dj, die herstellende is van een burn-out, voegde zich in de middag bij zijn collega Sander Lantinga en is ‘ontzettend blij’ weer achter de microfoon te kruipen.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Freek de Jonge: Youp kopieerde wat ik deed

Freek de Jonge heeft zateravond in Onze Man in Deventer op NPO Radio 1 een flinke sneer uitgedeeld aan het adres van zijn collega-cabaretier Youp van ‘t Hek. In het programma vroeg presentator Özcan Akyol wat hij vond van de kritiek, dat hij volgens Youp nog heel erg van de oude activistische stempel zou zijn. Daarop sneerde Freek: ‘Youp heeft gekopieerd wat ik deed en daardoor kreeg hij succes.’

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Joling in 538 Ochtendshow: zanger loopt 350.000 euro mis

Gerard Joling was deze ochtend te gast bij De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Hij vertelde hoeveel geld hij misloopt door de coronacrisis en over zijn concerten in de Ziggo Dome.

TV fragmenten

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Olcay en Ruud worden schapenherders in Hek van de Dam

In het nieuwe SBS-programma Het Hek van de Dam gaan BN'ers in koppels schapenhoeden. Ook Olcay Gulzen en Ruud de Wild doen mee.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Gommers emotioneel over gebrek aan waardering verpleging

Diederik Gommers zat bij Op1 om te praten over de motie over salarisverhoging voor zorgpersoneel waarover niet gestemd werd in de Tweede Kamer.

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

Jan Hoek (94) tegen jongeren: 'Ik reken op jullie'

De 94-jarige Jan Hoek zat bij Op1 om te praten over de open brief die hij naar het AD stuurde en veel mensen bereikte.

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Peter de Man onderzocht de rol van ventilatiesystemen

Bij Op1 zat microbioloog Peter de Man om te vertellen over zijn onthullende onderzoek over ventilatiesystemen met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus: 'Ik mocht hierover niet met de pers communiceren.'

NIEUW
03:26
Geselecteerd Speelt nu af

Tim Hofman kritisch op locoburgemeester van Den Haag

Bij Op1 zat Hilbert Bredemeijer als locoburgemeester van Den haag om te vertellen over de drukte op de stranden van de badplaats.

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

'Verspreiding virus is een maatschappelijk gedragsprobleem'

Bij Op1 zat psychiater Damiaan Denys om te vertellen hoe aankijkt tegen de steeds snellere verspreiding van het coronavirus.