Radio fragmenten

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Rik presenteert ook het volgende WIDM-seizoen

Rik van de Westelaken gaat ook volgend jaar Wie is de Mol? presenteren. ,,Niemand heeft nog tegen mij gezegd dat het niet zo is en we zitten al druk in de voorbereidingen voor seizoen 20. Dus ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat ik ook mee ga", zei Rik van de Westelaken bij Ekdom in de Morgen op Radio 10.

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Poppenspeler die Tommie speelt: 'NPO wil van Sesamstraat af'

Het rommelt tussen de makers van de Nederlandse Sesamstraat (NTR) en acteurs/poppenspelers. Volgens de acteurs wil de NPO van het populaire kinderprogramma af.

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

'Jesse Klaver ideale vader'

Voor zwangere vrouwen is GroenLinks-leider Jesse Klaver de ideale vader. Dat zeggen vrouwen die de komende dagen de Negenmaandenbeurs gaan bezoeken. In de 538 Ochtendshow met Frank Dane reageert hij op het onderzoek.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Humberto Tan: 'Jan Boskamp komt ook regelmatig langs'

Humberto Tan vertelde bij Eus op de radio dat Jan Boskamp regelmatig in het nieuwe voetbalprogramma van RTL aan zal schuiven.

NIEUW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Sander Lantinga weer vader

Sander Lantinga maakte in ‘De Coen en Sander Show’ bekend dat hij en zijn vrouw Tessel vandaag trotse ouders zijn geworden van een dochter, Cato Doortje. Het is de derde keer dat Sander vader is geworden. Sander Lantinga: “Twee voor twee vannacht zijn wij ouders geworden van een kerngezonde en vanzelfsprekend prachtige dochter. Ze heet Cato Doortje. Zonder al te zweverig te klinken, voelt ons gezinnetje nu echt compleet.” De kersverse vader vroeg speciaal voor zijn dochter het nummer ‘Your Song’ van Elton John aan.

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

Johnny de Mol vertelt Gerard Ekdom over huwelijksreis

Johnny de Mol vertelde vanochtend in ‘Ekdom in de Morgen’ op www.radio10.nl aan Gerard Ekdom dat hij en Anouk voorlopig niet op huwelijksreis gaan. Gerard was afgelopen vrijdag ook aanwezig op het huwelijk, waar hij plaatjes heeft gedraaid op het feest.

TV fragmenten

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

VVD-politica Annemarie Jorritsma maakt smakkerd in skischool

In 'Jaïr op Campagne', onderdeel van het tv-programma 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen' is presentator Jaïr op pad met VVD-politica Jorritsma. Ze nemen een kijkje in de skischool van haar dochter, maar eenmaal op de latten gaat het mis.

NIEUW
02:01
Geselecteerd Speelt nu af

Martijn Koning analyseert fractievoorzitters Eerste Kamer

In het programma 'Pauw & Jinek: de verkiezingen' analyseert cabaretier Martijn Koning de fractievoorzitters van de Eerste Kamer.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren de laatste woorden van Twan Huys

Twan Huys legde in de laatste uitzending van RTL Late Night een verklaring af over het abrupte afscheid. 'We hebben er alles aan gedaan'.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Eva Jinek ongemakkelijk na vraag over 'bestie' Merel

Eva Jinek weet zich even geen raad met de vraag van Nikkie over Merel Westrik, deelnemer aan Wie is de Mol.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Fidan Ekiz over DENK: 'Dit is intimidatiepolitiek'

Politieke partij DENK verweet Fidan Ekiz ervan dat ze problemen zag omtrent jongeren met een migratieachtergrond die er niet zijn. Ekiz reageerde hierop bij Jinek.

NIEUW
02:06
Geselecteerd Speelt nu af

Miljuschka eet dodelijke kogelvis in Japan

Miljuschka Witzenhausen gaat voor 24Kitchen in Japan op zoek naar van alles, dit keer naar de dodelijke kogelvis.