Cityhoppen met LINDA.tv

NIEUW
03:52
Geselecteerd Speelt nu af

Deze Nijmeegse pareltjes mag je niet overslaan

Cityhoppen met LINDA.tv: Frouke woont al haar hele leven in Nijmegen en daarom neemt ze je mee naar haar favoriete stad. Ze laat je de lekkerste lunch- en koffietentjes zien en ze vertelt waar je het best kunt shoppen. Liever naar een museum? Ook dan heeft ze een erg goede tip.

NIEUW
03:37
Geselecteerd Speelt nu af

Zo veelzijdig (én leuk) is Rotterdam

Cityhoppen met LINDA.tv: Geboren en getogen Rotterdammer Esha neemt je mee naar de beste plekken van de stad. Op het lijstje staat zelfs een plek waar je naast een heerlijk bakkie pleur ook meteen je boodschappen kan doen. Zo veelzijdig is Rotterdam.

NIEUW
04:05
Geselecteerd Speelt nu af

Ontdek Haarlem: sla deze plekken beslist niet over

Cityhoppen met LINDA.tv: Haarlem-fan Barbara neemt je vandaag mee langs een aantal geweldige hotspots die Haarlem kent. De beste plekken om vintage kleding te kopen en om ongegeneerd te eten en drinken, we zien het allemaal.

NIEUW
04:00
Geselecteerd Speelt nu af

In polonaise langs de tofste adressen in Den Bosch

Cityhoppen met LINDA.tv: Roxanne is blogster van Den Bosch City Blog en woont al haar hele leven in Den Bosch. Ze weet dus gemakkelijk alle geweldige plekken te vinden. En jij nu ook.

NIEUW
03:10
Geselecteerd Speelt nu af

Reis naar het Hoge Noorden en ontdek Groningen

Cityhoppen met LINDA.tv: Local Laurine neemt je mee langs al het moois dat Groningen te bieden heeft. Zelf werkt ze in het Groninger museum, maar we zien nog veel meer fijne hotspots.

NIEUW
04:27
Geselecteerd Speelt nu af

Maastricht op z’n mooist: dit wil je niet missen

Cityhoppen met LINDA.tv: Jet woont in Amsterdam, maar komt oorspronkelijk uit Maastricht. Ze laat ons zien waar je het beste kunt shoppen, de lekkerste croissants kunt eten en welke culturele plekken je echt niet wil missen.

LINDA.tv eet mee

NIEUW
05:06
Geselecteerd Speelt nu af

Eindhoven de gekste: Pauline test de gastvrijheid

Vandaag in ‘LINDA.tv eet mee’ is Pauline Wingelaar in ‘Eindhoven de gekste’ om sushi te eten bij de half Filipijnse Kristine (28), haar man Bas (31) en hun driejarige dochter Lina. Kristine vertelt over haar ingewikkelde gezinssituatie en Bas leert Pauline de kneepjes van een Djembé.

NIEUW
04:17
Geselecteerd Speelt nu af

Pauline, Pizza en (goed) gevulde wijnglazen

Vandaag in ‘LINDA.tv eet mee’ schuift Pauline Wingelaar aan bij Floortje en Charlotte. Zij hebben een relatie en leerden elkaar kennen op Tinder, wat ze liever verbloemen. 'We vinden het eigenlijk een beetje gênant, dus we zeggen dat we elkaar uit Utrecht kennen.' En sinds de twee een relatie hebben, komt er nog weinig van koken…

NIEUW
04:22
Geselecteerd Speelt nu af

Pauline eet Japans bij een verliefde Tindermatch

Vandaag in ‘LINDA.tv eet mee’ belt Pauline Wingelaar aan bij de verliefde Jeroen en Jessica met heerlijke poké bowls. Voor het gemak veranderen de stokjes in vorken en oefenen ze de Japanse taal. Wát een gezelligheid.

NIEUW
04:58
Geselecteerd Speelt nu af

Pauline doet voor: zo eet je sushi op z’n Gooisch

Vandaag in 'LINDA.tv eet mee' is Pauline Wingelaar in haar oude buurtje: Amsterdam Oud-Zuid. En ja, in deze chique buurt wordt regelmatig sushi besteld. Zo ook door transgender Rika (47), die met liefde haar maaltijd met Pauline deelt. Pauline neemt geen (sushi)blad voor de mond en vraagt haar alles wat wij ook willen weten.

NIEUW
04:49
Geselecteerd Speelt nu af

Pauline in studentenhuis: ‘Zijn hier muizen?’

Vandaag in 'LINDA.tv eet mee' heeft Pauline Wingelaar een heerlijke Thaise maaltijd (voor veel personen) gehaald en belt aan bij een studentenhuis in Utrecht. Ze laten haar met alle liefde binnen, maar Pauline stelt eerst de belangrijke vraag: ‘Iew! Zijn hier muizen?'

NIEUW
04:14
Geselecteerd Speelt nu af

Pauline op d’r best: pizza’s eten met kinderen

Vandaag in 'LINDA.tv eet mee' belt Pauline Wingelaar, met een tas vol pizza’s, aan bij een gezin in Eindhoven. Met drie kinderen en een drukke baan komt koken niet altijd uit. Dus, voor de kinderen een pizza met Nijntje en voor Pauline een wijntje.

De Vlucht

NIEUW
12:49
Geselecteerd Speelt nu af

#8 Rechercheur Isabel ontmaskert moordenaar

#8 De Vlucht: LINDA.tv’s bloedstollende mini-crimi. Wat voorafging: Nadat Isabel 's nachts werd neergeslagen, is nu haar collega Ray neergeschoten. Wie heeft dit op zijn geweten en zit diegene ook achter de moord op Frans Lecteur?

NIEUW
06:49
Geselecteerd Speelt nu af

#7 Rechercheur Ray denkt te weten wie de dader is

#7 De Vlucht: LINDA.tv’s bloedstollende mini-crimi. Wat voorafging: Isabel moet het iets rustiger aan doen nadat ze 's nachts is aangevallen. Ray besluit om verder te gaan met het onderzoek en verhoort Peter. Heeft hij iets te maken met de aanval op Isabel en met de moord op Frans Lecteur?

NIEUW
07:06
Geselecteerd Speelt nu af

#6 Rechercheur Isabel wordt aangevallen op straat

#6 De Vlucht: LINDA.tv’s bloedstollende mini-crimi. Wat voorafging: Isabel en haar collega Ray duiken steeds dieper in de zaak rondom de vermoorde Frans Lecteur, maar dat brengt ook risico's met zich mee. Door wie is Isabel 's nachts opgewacht en neergeslagen. Wat betekent dit voor het onderzoek?

NIEUW
07:16
Geselecteerd Speelt nu af

#5 Verdachte Lonneke wordt verhoord over de moord

#5 De Vlucht: LINDA.tv’s bloedstollende mini-crimi. Wat voorafging: Het gesprek met rechercheur Elberse heeft niet opgeleverd wat Isabel en Ray gehoopt hadden. De brieven die Frans Lecteur schreef aan de korpsleiding zijn nergens te bekennen. Martin weigert te spreken zonder advocaat. Maar dan gebeurt er iets wat niemand aan ziet komen...

NIEUW
07:42
Geselecteerd Speelt nu af

#4 Nieuwe verdachte in moordzaak van De Vlucht

#4 De Vlucht: LINDA.tv’s bloedstollende mini-crimi. Wat voorafging: Het nachtelijke bezoekje van Peter zorgt voor nog meer verwarring rondom de zaak. Waarom heeft Anouk niet gewoon de waarheid verteld en wat heeft ze te verbergen? Isabel en Ray besluiten om met rechercheur Elberse te gaan praten over de zaak en ze voelen Martin nog eens stevig aan de tand.

NIEUW
07:27
Geselecteerd Speelt nu af

#3 Crimineel Frans wordt dood gevonden in het park

#3 De Vlucht: LINDA.tv’s bloedstollende mini-crimi. Wat voorafging: De zaak heeft ineens een heel andere wending gekregen. Isabel en Ray beginnen weer van voren af aan. Wie is verantwoordelijk voor de moorden? Tot overmaat van ramp krijgt Isabel 's avonds een wel heel bijzonder bezoekje...