The Color

Bekijk hier alle video's van The Color.

Couples make-over

In deze show worden koppels uitgenodigd door het team professionele haarstylisten van The Chair. Dit keer gaan niet alleen de stylisten bepalen wat de beste coupe wordt voor de kandidaten, maar de kandidaten mogen het ook voor elkaar bepalen. Beiden worden van elkaar gescheiden en pas nadat ze allebei een nieuwe look hebben gekregen mogen ze elkaar weer zien.
4:43

Vriendinnen Joey en Melissa in de kappersstoel

Joey en Melissa kennen elkaar nog niet zo lang, maar zijn al snel goede vriendinnen geworden. Joey heeft hen opgegeven voor de couples make-over, want daar zijn ze allebei wel aan toe!

5:13

Couples make-over: Ik ben in shock

De professionals van Couples make-over krijgen vandaag twee dames in de stoel. Durven zij het aan om te gaan voor een nieuwe haarkleur?

4:22

Gaan de krullen er af?

Al 16 jaar zijn deze meiden vriendinnen en hebben zin in een make-over.

5:29

Na 16 jaar geeft dit koppel elkaar een make-over

Durf jij het aan om je kapsel te laten veranderen door iemand anders? Bij The Color kiezen stelletjes elkaars nieuwe look!

5:09

Deze make-over had niet de gewenste uitkomst

Durf jij het aan om je kapsel te laten veranderen door iemand anders? Bij The Color kiezen stelletjes elkaars nieuwe look!

4:17

Schoonzusjes geven elkaar een make-over

In deze aflevering van The Color make over gaan twee schoonzussen voor elkaar bepalen wat er met hun haar gebeurt. Wat zou hier het resultaat van zijn?