HASHTAG

Muziek

2:13

JW Roy brengt 'albumboek' uit over zijn Brabantse roots

‘Kouwe Kermis’ heet het nieuwe ‘albumboek’ van JW Roy. Op vrijdag 21 januari komt de in Vessem opgenomen plaat-met-boek uit. Na de release is op Omroep Brabant een achtdelige tv-serie te zien waarin telkens een nummer van het album centraal staat.

1:52

Hoe is het nu met The Voice-belofte Sem Rozendaal?

Sem Rozendaal werd tweede bij de Voice of Holland in 2021. Zijn coach Waylon noemde hem een grote belofte. Hoe is het nu met de muzikant? We nemen een kijkje bij Sem thuis.

2:38

Maestro-dirigent Sander geeft masterclass aan verslaggever

Dirigent Sander Teepen uit Deurne staat de kandidaten van Maestro op tv bij. Nu gaat hij verslaggever Daphne Broers begeleiden.

1:57

Bekende artiesten naar Hulst voor opnames van oudejaarsfeest

Door de lockdown is het dit jaar wederom niet mogelijk om zoals vanouds oud en nieuw te vieren. De gemeenten Hulst, Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen organiseren daarom een online nieuwjaarsfeest. Video: Gianni Agosti

1:15

100-jarige Jan zingt nog steeds in barbershopkwartet

First Edition is een clubje van 4 heren op leeftijd die vol overgave en enthousiasme blijven zingen. Een van hen, Jan Zuydendorp, wordt op 1 januari 100 jaar.

2:35

Dit zijn de hoogtepunten van The Streamers in de Efteling

Ze zijn zondagavond tóch weer samengekomen: de artiesten die samen de gelegenheidsgroep The Streamers vormen. Een tiental goed ingepakte zangers trotseerde de kou voor een live optreden waar volgens de organisatie 2,44 miljoen mensen naar keken.

Meer video's

Gerelateerde series