HASHTAG

Misdaad

4:53

Dit zegt de A2-verdachte Mourad O. over zijn aanhouding

De consternatie was groot 6 januari toen Mourad O. op de A2 werd gearresteerd op verdenking van het voorbereiden van een ‘ernstig misdrijf’ tegen misdaadverslaggever John van den Heuvel. Hij zat vier dagen vast maar is inmiddels weer op vrije voeten.

2:44

Met nieuwe DNA-techniek heeft NFI wereldprimeur van formaat

Het Nederlands Forensisch Instituut heeft een wereldprimeur te pakken. Met de nieuwe DNA-techniek de ‘snelle ID-lijn’ komen criminelen vanaf nu sneller in beeld dan ooit tevoren.

2:29

Openbaar Ministerie begint aan aanklacht in Eris-proces

Vandaag begint het Openbaar Ministerie aan het requisitoir in het Eris-proces. Hier staan in totaal 21 verdachten terecht van de motorclub Caloh Wagoh. Ze worden onder meer verdacht van 5 liquidaties en meerdere pogingen daartoe.

0:31

Steekpartij loopt dodelijk af in Beverwijk

In een woning aan de Kloosterstraat in Beverwijk is vrijdagnacht een persoon overleden na een steekpartij. De politie heeft een verdachte aangehouden. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

3:32

Dove moeder mishandelde haar kinderen jarenlang

Justitie heeft 240 uur werkstraf geëist, waarvan 100 uur voorwaardelijk, tegen een vrouw uit Utrecht. Ze zou haar kinderen hebben mishandeld vanaf 1997 tot maart 2019.

0:35

Gewapende overval bij tabaksspeciaalzaak in Helmond

Er heeft donderdagmiddag rond 12.00 uur een gewapende overval plaatsgevonden bij een tabaksspeciaalzaak aan de Azalealaan in Helmond. Dat laat een woordvoerster van de politie weten. De dader is op de vlucht geslagen.

Meer video's

Gerelateerde series