HASHTAG

Atletiek

2:47

Beste Achterhoekers, Zara moet en zal naar de paralympics

Zara Temmink kan hard lopen. Heel hard. En dat terwijl ze maar vijftien procent zicht heeft. Nu heeft ze maar één doel: ze moet en zal naar de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. En dat kost geld. BEELD Frans Miggelbrink

1:48

Ovens vliegen om je oren bij het NK Airfryer Gooien

Niet kogelstoten of speerwerpen maar airfryers gooien, dat is de nieuwe Olympische sport die is uitgevonden in Mierlo. Het Nederlands Kampioenschap Airfryer Gooien trok veel bekijks in de Brabantse plaats. De winnaar gooide het keukenapparaat bijna tien meter ver.

1:56

Marathon Eindhoven gaat na twee jaar weer door

EINDHOVEN - De marathon Eindhoven 2021 is gewonnen door de Keniaan Silas Too. Hij kwam over de finish met een tijd van 2.06,32. Michael Beuwer kwam na 2.29,50 als eerste Nederlander over de eindstreep.

2:03

Sam & Jip lopen alternatieve Singelloop voor KWF

Sam en Jip hebben recent hun moeder verloren aan kanker. Ze besloten daarom om mee te doen met de Singelloop in Breda om geld op te halen voor het KWF. De Singelloop werd afgelast, maar daar lieten ze het niet bij zitten. Ze organiseerden namelijk met vrienden familie hun eigen alternatieve Singelloop, waarmee ze €18.000,- euro hebben opgehaald voor het KWF. Apetrots en vol emotie was zondag voor hen de grote dag.

2:12

NK snelwandelen in Tilburg: 'Beetje regen is niet zo erg'

Op zondag vond in Tilburg het NK snelwandelen plaats. Tientallen deelnemers trotseerden de wind en regen om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.

1:12

Olympiër bedankt vrijwilligster met behaalde gouden medaille

Een vrijwilligster zorgde ervoor dat de Jamaicaanse atleet Parchment alsnog zijn olympische finale kon halen. Parchment behaalde in deze finale goud en wilde de vrijwilligster hiervoor bedanken.

Meer video's

Gerelateerde series