Muziek

NIEUW
02:28
Geselecteerd Speelt nu af

Coen en Sander spreken Paul de Leeuw over songfestival

William Lee Adams, ’s werelds invloedrijkste songfestivalwatcher, vindt dat Paul de Leeuw het liedjesfeest volgend jaar moet presenteren in Rotterdam. Coen en Sander spreken er in hun radioshow op 538 over met De Leeuw.

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

'Paul de Leeuw moet het Songfestival presenteren'

William Lee Adams is oprichter van site en YouTube-kanaal Wiwibloggs. Met zijn 250 duizend volgers is hij een van de meest toonaangevende bloggers over het Eurovisie Songfestival. Wie moet volgens hem het Songfestival presenteren? En wie moet Nederland inzenden?

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe gaat dj Jay Hardway om met de druk?

Hoe ga je als succesvolle dj om met de druk en de verleidingen? Sinds de dood van wereldberoemde dj Avicii is dat in de dancewereld een belangrijke vraag.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Henk schreef een lied over zijn liefde voor Deventer

Henk Keizer woont sinds een paar maanden weer in Deventer. De herwonnen liefde voor de stad uit zijn puberjaren is zo groot dat hij dat vervat heeft in een acht-regelig liedje. En Henk zou Henk niet zijn als de rest van het project daarna enigszins groots zou worden. Al weken wordt gewerkt aan de videoclip, waarbij Henk op klompskeelers Deventer nadert. Beluister hem hier.

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Groep muzikanten met een beperking gehuldigd in Kampen

De ‘Bikkels’ hebben hun uniform; zaterdagavond werd de groep muzikanten met een beperking gehuldigd, geëerd en aangekleed tijdens het grote Bikkels-gala in de Stadsgehoorzaal. BEELD Wim Schluter

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

16-jarige Luuk neemt orgel-cd op in Bovenkerk te Kampen

De 16-jarige Luuk Schuurman uit Dalfsen neemt een orgel-cd op in Bovenkerk te Kampen. BEELD Thijs Meijaard

NIEUW
02:19
Geselecteerd Speelt nu af

Achtbaan aan emoties na bekendmaking gaststad songfestival

Rotterdam wordt de gaststad van het Eurovisie Songfestival in 2020. In Maastricht was de teleurstelling groot, maar zijn ze trots op hun inzending.

Aanbevolen muziek series