Beauty & Lifestyle

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Workshop vlechten voor mannen bij kapsalon Renee

Workshop vlechten voor mannen bij kapsalon Renee in Apeldoorn. BEELDEN: Maarten Sprangh

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Twaalf winterkampeerders trotseren de regen

Twaalf winterkampeerders hebben in de nacht van zaterdag op zondag, vaak in de open lucht, de regen getrotseerd. Dat deden ze op landgoed Quadenoord in de bossen tussen Wageningen, Bennekom en Renkum. BEELD Eric Wijnacker

NIEUW
02:13
Geselecteerd Speelt nu af

Pastoor in Almelo zegent auto’s van parochianen

De filevorming bleef uit. Toch kunnen enkele tientallen parochianen van de Elisakerk in Almelo komend zomer met een gerust hart op vakantie.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Kailey uit Enter toont andere kant van moederschap

Met haar eerlijke boodschap, tranen van geluk én verdriet inspireert Kailey Oremus uit Enter dagelijks duizenden vrouwen. De 25-jarige deelt in blogs en op Instagram haar avonturen als moeder van drie kinderen onder de twee jaar.

NIEUW
01:48
Geselecteerd Speelt nu af

Stockdagen in Arnhemse Eusebius

Modeminnend Arnhem leeft zich de komende dagen uit in de Arnhemse Eusebius. Daar vinden tot 24 juni de Stockdagen plaats.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Joshua zeilde zes jaar lang de wereld over

Jurist Joshua van Eijndhoven (32) zeilde zes jaar over de wereldzeeën, kwam z’n grote liefde Katia tegen, schreef een boek over zijn avonturen en begon een fair travel reisbureau. Hij strijkt nu (weer) neer in Utrecht.

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Van lange slungel naar gespierde sportfanaat

Olivier Richters is met zijn 2 meter 18 de op een na langste Nederlander, maar ook erg breed. De bodybuilder en ondernemer is niet altijd zo breed geweest. Zijn opvallende verschijning leverde hem ook rolletjes als acteur op. Zo speelde hij o.a. in GTST en de TV-kantine. Nu heeft hij net de opnames achter de rug van de film Ravers.

Aanbevolen beauty & lifestyle series