News

0:34

Eerste ‘burgervlucht’ SpaceX veilig geland in zee

De SpaceX-raket met vier passagiers is in de nacht van zaterdag op zondag net na 01.00 uur, zoals gepland, in de Atlantische Oceaan geplonsd. Daarmee is de eerste ruimtemissie met aan boord louter niet-professionele astronauten met succes afgesloten.

1:17

Oud-spelers nemen afscheid van hun tennisclub De Manege

Nog één keer een balletje slaan op de tennisbanen van de roemruchte tennisclub de Manege in Apeldoorn om afscheid te nemen. Op de plaats van de oude club komt namelijk een appartementencomplex. Beelden: Alice van Eijk

0:43

Go Aheadaanhang zwaait PEC-supporters uit, ME treedt op

Veel supporters verzamelen zich langs de route waar de supportersbussen van PEC langsrijden. Er is bijna evenveel politie paraat. BEELD Rens Hulman

0:38

Bestuurders onder invloed richten ravage aan met aanrijding

Op het kruispunt van de Akkeroord en Groeninx van Zoelenlaan hebben twee bestuurders zaterdagnacht een ravage aangericht. Ze botsten op elkaar en eentje belandde op zijn kop. Beide bestuurders zijn aangehouden, omdat zij onder invloed waren. Er zijn geen gewonden gevallen.

1:58

In deze kroeg hoef je straks geen QR-code te laten zien

BREDA - Ook al is de horeca vanaf 25 september verplicht om naar een corona QR-code te vragen, kroegeigenaar Johan de Vos uit Breda zal dat niet doen. In zijn Boerke Verschuren is iedereen welkom.

1:49

John en Marjolijn hebben bonte verzameling schoenen

Business developer John van Heiningen (36) en Marjolijn van Baarsel (44), salarisadministrateur uit Houten, delen hun liefde voor één schoenenmerk: felgekleurd en in vrolijke prints.

Meer video's

Aanbevolen news series