Reinier de Ridder in een staredown met Malykhin
Volledig scherm
Reinier de Ridder in een staredown met Malykhin © ONE Championship

Reinier de Ridder verliest ongeslagen status en één van zijn wereldtitels na snelle knock-out

Reinier de Ridder is zijn ongeslagen status en één van zijn wereldtitels kwijt. De Bredase MMA-vechter werd zaterdag tijdens het hoofdevenement van ONE Championship al in ronde één knock-out geslagen.

 1. Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

  Podcast met Bonjasky | ‘Met Hit It probéért Rico Verhoeven het tenminste’

  Wat vonden we van het evenement Hit It van Rico Verhoeven? Waar moeten we op letten bij de volgende Glory-evenementen, met Antonio Plazibat die zijn handschoenen weer aantrekt en Glory Rivals 3 dat komend weekeinde op het programma staat? In de nieuwste aflevering van In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, bespreken voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky en vechtsportverslaggever Tim Reedijk die onderwerpen (en veel meer).
 2. Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory
  met Video

  Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory

  Bij de maandelijkse In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, schoof ditmaal Thom Harinck (79) aan. Hij wordt wel gezien als de ‘Godfather’ van de vechtsport in ons land. Samen met presentator en vechtsportverslaggever Tim Reedijk en vaste gast en oud-kickbokskampioen Remy Bonjasky bespreken zij de door Harinck geïntroduceerde vechtstijl chakuriki, de K1-tijden en de actualiteit bij Glory.