Tyson Fury tijdens een openbare training.
Volledig scherm
PREMIUM
Tyson Fury tijdens een openbare training. © Action Images via Reuters

Het leven van de gewone man trekt hem simpelweg niet, maar wat wíl topbokser Tyson Fury nog?

Wat velen al verwachten, bleek ook de realiteit. Topbokser Tyson Fury kan het simpelweg niet laten. Enkele maanden na zijn aangekondigde pensioen keert hij deze zaterdag terug in de ring, tegen Derek Chisora (38). Voormalig olympisch bokser Arnold Vanderlyde verwacht een opwarmpartij voor een gevecht tegen die andere ongeslagen kampioen, Oleksandr Oesyk.

 1. Podcast | Deze man bepaalt tegen wie Rico Verhoeven vecht: in gesprek met Robbie Timmers en Remy Bonjasky

  Podcast | Deze man bepaalt tegen wie Rico Verhoeven vecht: in gesprek met Robbie Timmers en Remy Bonjasky

  In een speciale editie van In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, is Robbie Timmers te gast. Hij is de matchmaker van kickboksorganisatie Glory en bepaalt dus wie tegen wie vecht. In drie rondes wordt hij aan de tand gevoeld door vechtsportverslaggever Tim Reedijk en huisanalist Remy Bonjasky: over zijn baan, de zwaargewichtdivisie bij Glory en het evenement van komende zaterdag.
 1. Badr Hari verliest slopend gevecht van Alistair Overeem en denkt serieus na over kickbokspensioen
  Met video

  Badr Hari verliest slopend gevecht van Alistair Overeem en denkt serieus na over kickboks­pen­si­oen

  Kickbokser Badr Hari (37) denkt er serieus over na om te stoppen. Dat zei hij na afloop van zijn verloren gevecht tegen de 42-jarige Alistair Overeem, vanavond in de Gelredome. De jury riep Overeem na een ijzersterke derde ronde unaniem tot winnaar uit. Na afloop sprak Hari het publiek toe na een confrontatie tussen Overeem en Rico Verhoeven in de ring en kondigde hij aan een vechtpensioen serieus te overwegen.