Antonio Plazibat.
Volledig scherm
PREMIUM
Antonio Plazibat. © Pro Shots

Column Remy Bonjasky | Antonio Plazibat is de nummer 1 na Rico Verhoeven dus waarom deze wedstrijd?

De stofwolken na Collision 4 zijn gaan liggen en dus maakt columnist Remy Bonjasky de balans op. Hij laat onder meer zijn licht schijnen over de aankondiging dat Antonio Plazibat - de meest serieuze uitdager van Rico Verhoeven op de zwaargewichtranglijst van Glory - het de volgende maand tegen de laaggeklasseerde Raul Catinas opneemt.

 1. Rico Verhoeven treft gemotiveerde Hesdy Gerges: ‘Als ik win, is er niks hogers meer te halen’
  Docu-serie

  Rico Verhoeven treft gemotiveer­de Hesdy Gerges: ‘Als ik win, is er niks hogers meer te halen’

  Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staan op 29 oktober tegenover elkaar tijdens het evenement Hit It in Rotterdam. Voorafgaand aan de sport- en entertainmentshow in Ahoy, die door meervoudig wereldkampioen Verhoeven zelf wordt georganiseerd, praten beide kickboksers in een documentaire voor AD Play openhartig over hun carrière en over het aanstaande gevecht. Bekijk de afleveringen hier.
 2. Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’
  PREMIUM

  Antonio Plazibat: ‘Ik denk dat Rico Verhoeven weet dat ik hem knock-out sla’

  Antonio Plazibat (28) had gehoopt om de Glory-zwaargewichttitel te mogen knokken met Rico Verhoeven, maar om daar zicht op te houden, mag hij zich vanavond bij Glory 82 in het Duitse Bonn niet verslikken in Raul Catinas (34). Een bloemlezing van een gesprek met de flamboyante en uitgesproken Kroaat. ,,90 procent van de mensen geeft er geen fuck om als je op punten wint met spectaculaire technieken.”