Florijan en Ria Radecke-van der Sluys waren op 29 november 60 jaar getrouwd. Voor dit bijzondere jubileum kwam burgemeester Jack van der Hoek op bezoek om hen te feliciteren.
Volledig scherm
Florijan en Ria Radecke-van der Sluys waren op 29 november 60 jaar getrouwd. Voor dit bijzondere jubileum kwam burgemeester Jack van der Hoek op bezoek om hen te feliciteren. © Sandra Radecke

‘Florijan en Ria mogen dan al een gerespecteerde leeftijd hebben en 60 jaar getrouwd zijn, maar ze zitten nog lang niet achter de geraniums’

van de lezerSandra Radecke maakte een foto van het zestigjarig jubileum van haar ouders, Florijan en Ria. Ze vertelt in een notendop hun geschiedenis. Ook een bijzonder verhaal delen? Laat het ons weten via lezersredacteur@pzc.nl.

0 reacties

  1. 
Mag je nog een fikkie stoken? En andere lezersreacties van deze week
    lezersbrieven

    Mag je nog een fikkie stoken? En andere lezersreac­ties van deze week

    Lekker een fikkie stoken, kan dat nog? De Raad van State besloot deze week dat gemeenten serieus onderzoek moeten doen als burgers klagen over houtrook. Honderden mensen reageerden via social media op het artikel over deze uitspraak. En Ruud Jobse uit Koudekerke vraagt zich af of 100 euro per jaar echt te veel geld is om je auto te parkeren als je naar je strandslaaphuisje gaat. Hieronder een bloemlezing van de reacties op houtkachelrook én de beste ingezonden lezersreacties op ander nieuws deze week.