Nasim Abrishamchi-Scholtes heet vaste gasten Saskia Hamelink (links) en haar moeder Janny Hamelink welkom. Op de wand links de rozen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nasim Abrishamchi-Scholtes heet vaste gasten Saskia Hamelink (links) en haar moeder Janny Hamelink welkom. Op de wand links de rozen. © Anne Hana

Voor die verrukkelijke vissoep rij je om naar Mineral in Sluis

Zeeland EetSLUIS - In maart 2017 lepelden we een hemelse vissoep naar binnen bij Mineral in Sluis. Bijna drie jaar later sloeg de pandemie toe en moest de brasserie net als alle horeca 2,5 maand dicht. Het geluk bij het ongeluk: de vissoep is nu ook als takeaway verkrijgbaar.

  1. De aanwezigheid van de heer Parkinson was onontkoombaar
    PREMIUM

    De aanwezig­heid van de heer Parkinson was onontkoom­baar

    Door geleidelijkheid van de dingen in het leven kun je sommige gebeurtenissen niet meer helder zien. Buitenstaanders of veranderingen zijn nodig om zaken weer in perspectief te zien. Zo is het ook met de situatie van mijn ouders. Vergelijk het met een pand dat ze tegenover je aan het bouwen zijn. Eerst denk je dat je niet aan het nieuwe uitzicht kunt wennen en verzet je je, vervolgens hou je per week de vorderingen bij en dan ineens is het klaar en lijkt het net of het er nooit niet heeft gestaan.